Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R86a79d84e19k 25H11o50r11á26k

6. 11. 2022 15:01

Koukám, že diskuze se zase hemží těmi 'správnými hochy, co spolu mluví', k čemuž bych jen dodal, té všechny oponenty považují za dezoláty a sami sebe za lepšolidi. Ach jo, kolikrát v historii už tady tohle bylo... Lidé jsou vážně nepoučitelní a zasluhují vyhynout.

7 2
možnosti

R11a44d70e52k 87H82o31r36á34k

6. 11. 2022 15:02

...že všechny... Tam mělo být, ach ty chytré telefony.

1 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mě, jestli byste podobnou "bohorovnost a povznesenost", jakou tady prokazujete, dovedl předvést i tváří v tvář někomu, komu ruská raketa zabila dítě nebo komu ruský voják znásilnil ženu nebo zabil bratra. NATO je ve válce, celý demokratický svět je ve válce a záleží jen na tom, jestli dříve nebo později převáží kecy bezmozků, jako jste Vy a nakonec budeme muset i my skutečně bojovat (čímž nemyslím nasazení profesionálních vojáků, ale boj o holý život) nebo bude situace zvládnutá "jen" dodávkou zbrání, nějakými daněmi apod. Je vidět, že Vy jste schopný člověk, řídíte tramvaj, píšete knihy, píšete blogy, asi si chcete přivydělat, tak víc pracujte a méně provokujte lidi, bude Vám líp ;-)

17 4
možnosti
Foto

;-D;-D NATO je ve válce s Ruskem? Něco jsem zaspal, nebo jak to myslíte?

2 3
možnosti

To muselo dat strasny prace...

1 0
možnosti
Foto

J37a19k69u54b 13T98o38m43i50s

5. 11. 2022 21:18

Volil jsem ODS, křížkování. To, co Vy tady píšete o NATO a dále, je taková snůška blbostí, že z toho až mrazí. Ale své fanoušky jistě najdete, třeba i na konečné někde v poli...

16 0
možnosti

Proč tady už podruhé zmizel můj příspěvek se songem skupiny Tap Tap? Je to zakázané? Kdo vysvětlí? Admini?

2 1
možnosti

Můj názor je, že to zde nechat mohli, nicméně vsadil bych se, že stěžovat si někdo z druhé strany, tak tady jako první budete psát něco o ufňukáncích. :-)

5 0
možnosti

Jeste dnes je treba ridit "salinu" pane Pavle Hewlite. Mozna v pondeli dostanete "vyhazov", protoze dopravni podnik prechazi na trolebusy. To vy nedovedete ridit, jak to vypada. Ale neplacte. I ve valce je takovych potreba. Valecna situace vam da moznost se to naucit. A zdarma!!!

2 0
možnosti
Foto

Asi jste se ukvapil. Místo trolejbusů se pak začnou vyrábět třeba ,,bépévéčka";-)

3 0
možnosti

Mnoho řečí jednoho vyrypovače o ničem. Může se zaklínat jak chce, může se cítit, že není ve válce, ale Rusko je s námi ve válce a nebo chcete-li, ve speciální operaci. Netroufá si nás napadnout vojensky, ale snaží se dezinformacemi, lžemi, manipulací s cenou surovin nás poškodit a povzbudit Pátou kolonu. Jak vidět na autorovi a některých příspěvcích, je úspěšné.

17 3
možnosti

Já bych to spíš viděl opačně !

Rusku jsme spíš vyhlásili válku my a ne naopak !

;-(

0 0
možnosti

On ten putin vyloženě potřebuje řidiče tramvaje a ty, kteří jim děkují. :-)

11 2
možnosti
Foto

Pardon. Mělo být plus.

1 0
možnosti
Foto

To vyjádří tramvajákovi málo kdo:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik