Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-) Pokud není tramvaj robotická, musí jí holt někdo řídit. A jezdit s ní po kolejích pro tramvaje zbudovaných, neb jinudy s ní prostě jezdit nelze. A kolej. trasy neurčují ani tramvajáci, ale asi nějací projektanti. I když některé konečné mohou končit třeba i v poli;-)

1 0
možnosti
Foto

Volil jsem koalici Spolu. Spokojen?

3 0
možnosti
Foto

Jenomže NATO není ve válce, ať se Vám to líbí, nebo ne. Já vím, že byste jí chtěli, ostatně jako mnozí majitelé „modrých knížek“ či jiní mírotvorci – úplně to z některých z Vás kape, jak byste ji chtěli jenom proto, abyste mohli napsat, že jste měli ve všem pravdu. Je mi ale líto, nebude.

Zdroj: https://hewlit.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=793935

Z ruské propagandy a některých "našich" slouhů vytrvale prýští, že Západ chce válku. Samozřejmě to není tím, že by jim prýštilo na maják. Prostě slouží, a k takové službě patří říkat a psát lži , které se pro adresáty stávají pravdou. Napadá mne, zda ti malí papouškové závidí těm, kdo si za ty špinavosti nechávají platit Rusy. Ale asi nezávidí. Prostě respektují, že ti V.I.P. kabrňáci mají nárok na odměnu.

Příslušníci oné paté kolony nemusejí mít v ČR žádné obavy, mají své vzory dost vysoko. Stačí, když nebudou škodit tak hloupě jako Tušl s Čermákem.

12 0
možnosti
Foto

On vám někdo drží pistoli u hlavy, že musíte?

21 0
možnosti
Foto

Ono to na výhybkách hrozně drncá.

0 0
možnosti
OU
OU
Foto

Lžete, nemusíte řídit tramvaj.:-/

7 1
možnosti
OU
Foto

A koho jste volil Vy nenapíšete a po ostatních to chcete? Pokud nechápete,že energetická krize a vše ostatní je pouze následek agresivního počítání Ruska nemá smysl zde s Vámi diskutovat.Silny na agresi odpoví a slabí se jí podvolí a ubohý slaboch se ještě bude tvářit,že žádná agrese není a vlastně ho to ani nezajímá...

21 1
možnosti
Foto

No to víte, nemůže být každý hrdina jako vy. To by byli všichni hrdinové a kdo by potom sloužil za hlupáka?

2 9
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik