Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co vy vlastně po politicích chcete ? Aby z moci úřední zařídili, abychom se měli všichni stejně a znovu oplotili republiku, abyste se přestal klepat strachy ? To už tady jednou bylo. :-P

1 0
možnosti

Co po nich chci. Morální hodnoty, slušnost, schopnost zasloužit si své zvoené místo. Nepleťte sem prosím zase nějaké komunistické přežitky - komunismus je univerzální strašák na cokoli, ovšem v tomhle případě mě děsí spíše ta politická lhostejnost.

2 0
možnosti

Vazeny pane, otazka pro vas. Dokazal by jste stejnou silou, tak jak pisete tento blog, rici do oci predstavitelum vedoucich stran ???  Velmi pochybuji. Kdyz ano, vysledek by se rovnal nule. Lide okolo techto lidi by vasi pripominku hodili do autu.

Psal jsem jinde. Jedine vychodisko je "prezidentsky system a prima volba clenu parlamentu !!!!

1 0
možnosti

Dokázal - a rovnalo by se to nule. A pokud píšu, je to jako bych jim to do očí říkal. Otázka ovšem je, jestli oni ty naše oči ještě vůbec vidí.

2 0
možnosti
Foto

Kdo například volil třeba nynějšího údajně tak nesmírně oblíbeného (podle toho když je ve funkci již druhé období!) hejtmana Jihomoravského kraje superlháře Michala Haška, je docela záhadou, protože obyčejní lidé jako voliči jej rozhodně volit nemohli. Volili jej proto určitě ti, kterým pro případ svého zvolení slíbil přísun docela dobrých kšeftů. Dokud se nezmění volební zákon, budou ve volbách záhadně vítězit "tihle Haškové" bohužel pořád.

1 0
možnosti

Já dávám karmu. Ano, naše letargii, ta se jim hodí. 

Počkáme na volby, bohužel jsou ještě vzdálené.

1 0
možnosti
Foto

mluvte za sebe, já letargický nejsem

1 0
možnosti

A co my chceme po nich ... .  Pořád se divím proč tu je taková vazba na politiky, když dříve ve zdravém ekosystému společnosti, zde byli velké duševní altruistické osobnosti z celého společenského spektra a jak si od nich pocházel pokrok a změny a nové pohledy.

V dnešním post-sociálním věku je zde vzájemné vazba sociální většiny společnosti a jejich potřeb k určité profilaci politické scény a politiků ... .

Ty mně dáš hlas já ti zase dám sociální servis ... . 

Zde sociální většina válcuje ekosystém společnosti jež se po desítkách let totality nestačil ani obnovit.

1 0
možnosti

Kdo jsou ti zlotřilí politici? Nejsou náhodou jedni z nás, produkt naší společnosti?

0 0
možnosti

Ano jsou z nás, ale často o nich uvažuju jako o osobách, co se od nás oddělili a přešli do nějakého jiného vesmíru - a nemůžu třeba s jistotou říct, že kdybych se vydal do politiky, jestli by mě taky nesemlela a já najednou netoužil po soše a letišti. I tak věřím, že politika se dá dělat čistě. Akorát to zatím nikdo nedělá.

1 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik