Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chce to postupovat podle práva a tu nějakou zastánkyni a hlasatelku me too zavřít až zčerná, pak snad bude klid.

0 0
možnosti

To je téma pro psychiatry příp. psychology, co ta ženská prováděla. Ale opičky už jsou takové...těmi opičkami nemyslím jen ženy, ale homa sapiens obecně: velmi sofistikovaný lidoop, známe ho. ;-) PS: Znáte kauzu toho Amerického krasavce Epsteina (nebo tak nějak, co se oběsil v cele poté, co byl uvězněn když ho obvinilo asi 150 ženských, že je zneuctil jako děvčátka?). Zajímalo by mě, jak to vlastně bylo s tou jeho sebevraždou. To se ale asi nedovím.

1 0
možnosti

Na rozdíl od doktora Cimického, proti kterému svědčí mnoho žen (některé i mediálně známé) a který zneužíval svého dominantního postavení ve vztahu lékař-pacient, plave obvinění Trávníčka trochu na vodě. Ne, že by se to nemuselo stát, ale všichni víme, jak většinou takové návštěvy fanynek v hotelích a šatnách zpěváků a herců vypadaly, koneckonců leckterý rocker se o tom dnes rád rozpovídá. Chodily tam dobrovolně a hodně z nich se intimnímu kontaktu nebránilo v naivní představě, že svého idola "uloví". Nelze se pak divit, že celebrity byly "dajností" fanynek poněkud zpovykané. Jestli se v případě Trávníčka zneužití stalo tak, jak ho popisuje údajná oběť, bude velmi těžké (prakticky nemožné) dokazovat.

3 0
možnosti

Tak to jste mi připomněl jednoho kamaráda, amatérského rockera, který když vzpomínal na svá mladá léta u kapely, dostal se do eufórie a pravil: "Ty holky!!!! Skákaly nám z postele do postele!!! - takže asi tak k fanynkám. Chtějí to taky. A ten herec s tím jeho sladkým, ba medovým hlasem, tomu těžko nějaká děloha odolala. Nemýlím-li se.

2 0
možnosti
Foto

Četl jsem to o tom znásilnění a dokážu se vžít do tohoto patnáctiletého děvčete. Trávníček mohl být její pohádkový idol, jeho podpis by ji všechny kamarádky záviděly a což teprve, kdyby ji políbil třeba na čelo. A on místo toho zcela přízemně si sáhnul do klína a z prince se stal docela obyčejný fujtajbl.

0 2
možnosti

A Vy jste to viděl?A bylo to pravou, nebo levou rukou,

2 0
možnosti

Pomluva je strašná věc, zažila jsem a vím, že bránit se proti ní je téměř nemožné, to období bylo strašné... dnes už bych si tak život ničit nenechala...

Takže moc dobře vím o čem píšete...

9 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik