Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

já doufám, že taková revoluce nakonec požere své vlastní děti (viz

Pierre Vergniaud)

0 0
možnosti
JM

Dobře jste celou absurdnost tohoto amerického importu popsal... Vzpomínám na doby kdy jsme v texaskách s lahví coca coly stály ve frontě na lístky na vystoupení L. Armstronga a bavili se tom co je to "America's soft power"... Obávám se že to se teď už dost ztrácí.

0 0
možnosti
ZS

karma

... a černoška hrající Annu Boleynovou je pochopitelně v naprostém pořádku ...:-P

1 0
možnosti
Foto

R^ Nad ránem jsem uvažoval o tom, že se k tématu vrátím. Ušetřil jste mi čas. Islámský stát může řičet smíchy nad hloupostí, s jakou si demokracie vytvářejí vnitřního nepřítele. Ten případ na Michiganské universitě je naprosto šílený. Othello byl svými schopnostmi výjimečný a stal se nakonec obětí intrik bílých mužů. Britové by se měli zastat nejen Brighta Schenga, ale i Laurence Oliviera.

Jako by si civilizace až v poslední době začala uvědomovat vytěsňované hrůzy otroctví a ti, kteří prožívají opožděnou reakci na hlubší pochopení, se s tím vyrovnávají obviňováním nevinných. Co nevinných? Dokonce těch, kteří jsou pozitivním příkladem. Jací lidé pak vyjdou z takových universit? Pobláznění aktivisté a kádrováci...(?) Věřím, že Martin Luther King by byl zděšen .

0 0
možnosti
Foto

PS: Existuje tvrzení, člověk je odpovědný za své činy , jednání a chování, ne za pocity a emoce, které vyvolává v druhých.

To bývá někdy překrucováno nebo špatně pochopeno těmi, kdo svými negativními činy logicky vyvolávají negativní emoce druhých a odmítají odpovědnost. Za co se to Scheng a Trudeau nedůstojně omlouvali ? Za to. že nevěděli, jak by jejich " činy" mohly být vnímány. Schenga omlouvá jen to, že nepatří k vrchnosti, která je odpovědná za atmosféru v zemi a toleranci čiré agresivní hlouposti. Ale premiér Trudeau? Ten tu atmosféru spoluvytváří.

0 0
možnosti
Foto

No a pak přijdou autoři s tím, že pokud není člověk nadpřirozené stvoření, nesmí takové hrát (ani si hrát) a budeme mít všicí po žížalkách včetně Anděla páně...

0 0
možnosti
IZ

I18v22a39n 16Z72b36o47ř92i55l

2. 12. 2021 17:30

A to se ještě nepustili do ET mimozemšťana nebo Vetřelce

3 0
možnosti
Foto

Mimozemšťanů by se našlo... Stačí se podívat na Aktuálně, do Respektu nebo do HN.

0 0
možnosti
PK

Až se budou obsazovat role v seriálu o komunistech - tak to musí hrát "opravdoví", ne co jsou jen "na oko". Těch moc není - snad Skála a Semelová.

2 0
možnosti
JT

J91i62r40i 33T77i39c74h80y

2. 12. 2021 16:14

Zvraceny rasismus zapadu, zejmena z USA, se siri jako mor. Ze se v nem predstavuji nekteri cernosi je pochopitelne, chteji ziskat mnohe vyhody, pokud jejich zasluhy nestaci, ale hlavni problem jsou pomateni bili radikalni levicaci, ktery ten rasismus rozdmychavaji. Tuto rasistickou vlnu musime tvrde odmitnout.

7 0
možnosti
ES

Začínám být na černošské modely v reklamách a herce vyloženě alergická (kde jsou ty časy, kdy jsem obdivovala Sidneyho Poitiera v Hádej, kdo přijde na večeři) = důsledek mediálního tlaku. A ano, je to stejná masáž jako před padesáti lety "vedoucí úloha komunistické strany".

13 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik