Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... bych to jako hned nevodsuzoval,- vona ta roztomilá kulturní vložka do teho Práglu tak nějak patří,- nakonec samotnýho Pražáka to definuje a jasně identifikuje!,- takže, simvás, KDE jinde než v matičce!!!,- ....... no a my, vobyčejní, normální lidi z celý republiky, Vás pak s neskonalým zájmem sledujeme a obdivujeme, čeho všeho ste tam schopni!,- jen tak dál, mazlíciV;-D!R^

6 2
možnosti
Foto

Helejte se a k tomu vašemu škatulkování tam musím bydlet nebo stačí, když se tak jmenuju?;-D

7 0
možnosti
Foto

Jste 100 let za opicema, oni nevyzaduji toleranci, ale poslednich par let dokonce respekt ;-D

14 2
možnosti
Foto

Důkaz pro to už nemám, zaslouženě zmizelo, ale ať je tématem, co je, vzdycky mne na autorech typů pan autor...lidi, píšu to, vážně jsem tolerantní a hodný a já ...já jsem chápavý, ALE...naprosto mě dorazí, když svým článkem rozvíří debatu zcela cíleně a vpravdě netolerantním otevřou jako bozi prostor. A pak ty výkřiky plné slušné tolerance na adtesu homosexuální komunity nejenže nesmažou...budiž, ale ještě se k nim s palcem a díky připojí. Skoro mi bude stát za to to tu zpětně citovat a v klidu a míru si za to pudu sednout, co tu zaznělo, a pan smířlivý autor byl potěšen. Takźe asi tak k místní dobré objektivitě a vytříbenému vkusu slušných.

4 17
možnosti

Mám za to, že my, co jsme tolerantní, hodní a chápaví, máme právo kritizovat to, co se teď děje. Že se z bohulibé snahy o toleranci a rovný přístup k sexuálně odlišným menšinám začíná pomalu stávat druhý "měsíc československo-sovětského přátelství", jak píše níže paní Lhotská. Jinak vaše kritika přístupu autora článku k diskusi je zcela na místě.

4 0
možnosti
VV

Vas komentar je mene ostry a tak vam to vadi jen malo? Ja se jen divim ze vam stoji zato o tom psat. Nojo, ona je okurkova sezona.

2 0
možnosti
JM

Veřejně slibuju, že na podporu LGBT si večír pustím lesbický porno. ;-D

To je asi tak všechno co pro 4% politické hnutí můžu udělat.

18 0
možnosti
PH

Tak do toho jdu taky - a abych posílil hnutí, jedna z lesbiček do toho půjde s umělákem.

0 0
možnosti
BG

"...a Bartoš se už nemůže dočkat, až bude polonahý skotačit v průvodu..."

Chápu, pane tramvajáku, že přes veškerý vztek, který před očima máte, jste si patrně nevšiml informace, že ani loni ani letos žádný průvod nebude. Znamená to, že omezenci nebudou omezováni žádnými uzavírkami během průvodu a přijdou tak o možnost vidět polonahého Bartoše v průvodu. :-) Ať už je tedy Bartoš smutný nebo ne, pochod nebude.

"Já zatím vidím pochody, kde mimo jiné v alegorických vozech vidím..."

Nevidíte, pane tramvajáku. Přitom byste jako osoba s průkazem způsobilosti k řízení drážního vozidla měl splňovat vyhlášku č. 101/1995 Sb. (oddíl A), kde se mimo jiné píše o vadách zraku. Zřejmě zrakovou vadu máte pokročilejší, než si připouštíte, jelikož od srpna 2019 se zde v rámci tohoto festivalu neobjevil žádný takový alegorický vůz a skotačiví lidé. Ve vlastním zájmu byste tedy měl jít na kontrolu. Nicméně chápu - pro umocnění Vašeho výkřiku je potřeba toto zmínit. :-)

4 32
možnosti
PH

Jelikož Váš komentář je obvyklý a ničím zajímavý, raději se zeptám, zdali vidíte jako většího Avengera Iron Mana nebo Kapitána Ameriku?

4 1
možnosti
PD

Vy tomu nerozumíte. Oni, tedy současná vlna, nechtějí toleranci nějaké alternativní orientace, za kterou nemůžou. Oni chtějí naprosté uznání toho, že jejich orientace je zcela rovnocenná té heterosexuální i s veškerými důsledky ve formě manželství, práva na adopci, školství atd. Prostě až se budou točit i pohádky, jak princ vysvobodil prince, a pak se vzali a žili spolu až do smrti, tak možná bude klid.

15 2
možnosti

Klasické dělení my a oni. Do ONI zahrneme určitou skupinu, celou, označíme je určitými předsudky a veřejně uznáme, že možná nějaká zanedbatelná část té skupiny nemá naše charakteristiky, ale je zanedbatelná, takže je mají všichni.

2 0
možnosti
KT

Naši psi se zase zjevně považují za lidi, nebyl by pro ně taky nějaký průvod?

14 0
možnosti
PH

Ano, Dogpride 2022, na vlajce bude miska a kosti.

9 0
možnosti

Reagujete na řvoucí menšinu (menšinu v menšině) a pár vlezdotamkamsluncenesvítí.

Pevně věřím, že normální homosexuálové se mávnutím proutku nepromění v exhibicionisty. Jsou to lidé jako já či Vy, akorát s mindrákem navíc.

5 0
možnosti
PH

To nezmění, to vím jistě, ale že je ta skupinka uřvaných malá nic nemění na tom, jak už pěkně ovládají společnost - a to jsou malí. Počkejte až někdo v nich z nich pochopí, že tam může jít i moc. To bude pak teprve jízda.

8 0
možnosti
Foto

Udělejte mi poctivý výpis, co všechno už na sobě tramvaje a vozy MHD vozí i za fakt "košer" propagaci...Nesmyslné až sprosté developerské projekty, pivo, kdy je tramvaj jako plechovka, agentury přes reality...všechno možné, co buď vezmete, nebo vás irituje: Protože - vás beton a zástavba všude štve. Protože pivo je, málo platno, státem podporovaná droga, ne že ne, reality jsou tím, co žene byty v cenách tam, kde jsou...hmm. A my neumíme mávnout rukou nad jednou jedinou tramvají, ještě do budoucna virtuálně přihazujeme, bo to ohrožování se lidem líbí, tedy nad jedinou, nad kterou se lze povznést? Pokud ovšem nejsem ten, který je ze všeho jiného hin...a natvrdo řečeno - v natěšení to těm jiným, i kdyby zakukleně - nandat.

8 4
možnosti
JH

A myslíte, že tihle duhovci za ty praporky také dopravnímu podniku platí tak, jako ti zmínění developeři, pivovarníci a podobně...?

17 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik