Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Pride se ve svete porada uz od roku 1970, tedy padesat let. Jestli najednou nekomu zacnou praskat nervy, nebude to trochu pozde? Budou to sedesatnici, kteri za sveho detstvi tyto "saskarny" nezazili? Protoze jakykoliv mladsi rocnik by uz mel byt na Pride zvykly.

Pisete o sve toleranci. Ale jako ostatni, kteri se timto slovem ohaneji, rytiri a zastanci slabych a bezmocnych, jste pouze navykly na to, ze vam nikdo neklade odpor. Jste panem tvorstva. Vy jste u kusu zvance prvni. Potom muzete svou "toleranci" prehlednout, ze se nekdo chova jinak, dela neco jineho. Ale jakmile po vas nekdo neco chce, treba jenom nejaky festival na oslavu jinakosti, je vse ztraceno a tolerance je ta tam. To je smutne, ze vase tolerance je tak chaba. Navic, pokud nekdo jiny vyjadri podporu te jinakosti, treba umistenim 10x10 cm vlajecky na tramvaj, je najednou vasim nepritelem, zaprodancem, vymytym mozkem. Smutne.

Z tohoto jde videt, ze Pride ma stale v Cesku svuj smysl, protoze skrytych homofobu, kteri se mezi sebou chvastaji svou toleranci, je stale spousta. A vzdelavani spolecnosti je stale potreba.

2 19
možnosti
DN

A proč je nutné jinakost oslavovat? Jakákoli jinakost se oslavuje? Důležité je jinakost tolerovat, nediskriminovat... Oslavovat/slavit se má jiné věci.

23 0
možnosti
OD

Pavlíku, tohle psaní není o těch duhových, ti vesele paří a čerta se starají o žlučníkový záchvat protivného tramvajáka. To je o tobě a mnoha tobě podobných, kteří z nedostatku nápadů co s vlastním životem raději mentorují druhé. To je takový pozůstatek uličních výborů KSČ, kde se řešila délka vlasu a původ džínů, kde se bděle držela stráž nad tím, aby nikdo nevyčuhoval z té umolousané šedi toho našeho dobrého českého socialismu průměrných bez talentu a ambice.

Mám pro tebe špatné zprávy - soudě dle tvého psaní - skoro každej je lepší než ty. Na popularitě u podobně postižených ti to ovšem neubere. takovejch jako ty je tu za korunu pytel. Jste bezcenní, protože se ztopoříte k výkonu jen tehdy, když můžete ubližovat někomu jinému.

2 18
možnosti
PH

Béééé, bééééé, bééééééé, to je moc krásné, co jste mi řekl, Dubovsky, béééé béééé,... promiňte, že se nechovám jako chlap, ale jsem rozrušen... béééé béééé...taťuldo, dokonce nemám ani kapesník... béééé, bééééé

1 0
možnosti
JH

J41a34n 47H81á16l36a

3. 8. 2021 8:30

Čistě technická poznamka: dogplay patří do bdsm praktik, nejde o sexuální aktivitu jakkoliv specifickou pro gay orientaci.

0 0
možnosti
PH

Ale dva muži tuto praktiku mohou spolu provádět? Já se jen ptám, protože co já vím, třeba tam jenom tak kdysi proklouzli omylem.

0 0
možnosti
ST

Dobře napsáno, správně pojmenováno Pavle.

10 0
možnosti
PB

Karma. Nic víc k tomu není třeba dodávat.

23 0
možnosti
AK

Zhruba 10% občanů trpí cukrovkou.

Jsou tedy také menšina.

Lékaři jim zakazují cukr a cukrovinky.

Máme se těšit na pochody hrdosti diabetiků?

10 0
možnosti
PH

DiaPride 2022, budu tam, ale jak jsem se tady už vyjádřil, budete se muset podělit o pochod s DogPride 2022 - a věřím, že se ještě nějaké další akce objeví, ještě je toho hodně co oslavovat a ukazovat se, aby lidi věděli, že to tady mezi námi taky je. Nezapomínejme taky na akci TramPride 2022.

3 0
možnosti
ZH

Na vaše slova došlo - Horner už na vás ukázal prstem, jaký jste zlý a ošklivý...

13 0
možnosti
MG

Takže když to shrnu, autor chce lidi přesvědčit o své toleranci vyjádřením, že proti nějaké skupině lidí nic nemá, ale její veřejný projev považuje za cílenou provokaci jeho osoby k tomu, aby se přestal ovládat a projevil se netolerantně, ačkoli vůbec netolerantní není? Tomuhle logickému pochodu bych rád dokázal porozumět :-)

7 30
možnosti
PH

Když to shrnu já, autor - nemám nic proti nikomu do chvíle, než mě začne někdo přesvědčovat, že je něco víc než já.

28 3
možnosti
Foto

Pro Vás je velké překvapení, že pivo a sport nejsou nejdůležitější věci na světě...? To o Vás vypovídá celkem dost....

1 28
možnosti
PH

Zkuste si ten článek přečíst znova a celý, nevynechávat slova.

9 1
možnosti
MV

pri podobnych nazorech si vzdy vzpomenu na MOST: on neni rasista, on je blbej

9 17
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik