Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já tohle moc neřeším, protože jsem si na podzim koupil elektrokoloběžku a v teplotě nad cca 10 stupňů se MHD úspěšně vyhýbám. A ten zbytek s nanorouškou vydržím.

Ale kdo to má na delší dojíždění, no, nic moc teda.

Veselo bude možná na podzim. Protože kdo chce být v září naočkovaný, měl by už se registrovat - než mu to píchnou, pak 6 týdnů do druhé dávky a pak 2 týdny do plné ochrany (a pro indickou variantu, alias Delta, to je potřeba).

Když vidím, jaké zmatky vyrábí stát s testováním dětí na táborech, tak se obávám, že na podzim to zase prošvihnou a budeme v háji - a antivaxeři tomu napomůžou.

3 0
možnosti
Foto

I38v64o 69C80i94l69i11c41h

18. 6. 2021 8:05

Před týdnem jsem jel rozpáleným (a to ještě nebyla taková vedra jako teď) linkovým autobusem asi 40 minut a myslel jsem, že mne budou křísit i v nanoroušce ;-€

12 0
možnosti
Foto

Nejde jen o pocit, ale hlavně o mikroflóru, která se člověku v tom horku pod náhubkem namnoží. Kožaři budou mít žně. A to nemluvím o podkysličení organizmu, když člověk dýchá pořád dokola ten samý vzduch, fakt je mi líto lidí, kteří v tom musí celé dny pracovat:-(

11 0
možnosti
ND

V tramvaji, (autobusu) kde jsou otevřená okna a každé asi 2 minuty se otvírají dveře je mít na obličeji cokoliv, pakárna.

Navíc u člověka co je po úspěšném absolvování covidu a ještě očkovaný, pakárna na druhou...

Nechť si nosí na obličeji cokoliv kdokoliv, ale dobrovolně, však respirátorů údajně chrání toho co ho má na obličeji...

18 1
možnosti
PH

Tohle je dobrý nápad. Dobrovolnost. Rozhodně lepší než přikazování. V tomhle bych zase lidi nepodceňoval, že by hned všichni roušky odložili. Ale pořád je to o tom, že to někdo snese víc a někdo méně.

4 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik