Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A nestahujete si náhodou filmy apod., které běžely v ČT? ;-D

2 2
možnosti
PH

Ale dobrý den, pane Dvořáku, já čekal, kdy Vy se objevíte a hezky si popovídáme. Ale hned se musím zeptat, to chápete, co ta vyrážka na zadku, už je to lepší? Minule jste si stěžoval, jak se to nehojí - já vám říkal,abyste si to neškrábal. A pak babo raď.

4 2
možnosti
Foto

Jen aby s Vámi teď zpětně nezúčtovali k datu vyřazení z evidence.....

0 0
možnosti
Foto

Ano, to se může ba i stát. Ač se to ne nepodobá i např. praktikám OSA. Svého času jsem cosi podobného pomáhal známému řešit, a úspěšně. vOSA, A RÁDA, zatáhla svá ,,žihadla";-)

1 0
možnosti
HM

Nemusíte mít televizní přijímač, stačí když jste napojen na internetu , kde ČT živě vysílá.. 8-o

6 5
možnosti
ZD

Píšete to jednoduše. Ano je to tak. Teď ještě vymyslet jak to ještě jednodušeji vysvětlit panu Flaškovi, který nějak divně dlouho pořád presentuje jedno a to samé ne moc chytré.

2 0
možnosti
Foto

Odsuzuje-li někdo televizní program, na který se dle svého vlastního vyjádření nedívá, pak vychází pouze z informací z druhé ruky. Ale pak je to takový stádní typ bez vlastního úsudku.

6 10
možnosti
ZK

Nepracujete náhodou v ČT?

1 1
možnosti
KN

V evidenci poplatníku rozhlasových a televizních poplatků jste jaksi ze zákona, pokud odebíráte elektřinu, viz § 3 odst. 4 zákona o rozhlasových a televizních poplatcích :

Jestliže je fyzická osoba nebo právnická osoba, která není přihlášena v evidenci poplatníků rozhlasového poplatku nebo v evidenci poplatníků televizního poplatku, odběratelem elektřiny připojeným k distribuční soustavě , považuje se za poplatníka rozhlasového a televizního poplatku s povinností platit, pokud Českému rozhlasu nebo České televizi (dále jen "provozovatel vysílání ze zákona") po jejich písemné výzvě neoznámí písemným čestným prohlášením opak, a to s účinností od marného uplynutí lhůty 30 dnů ode dne doručení této výzvy.

Takže pokud jste na tu jejich výzvu neodpověděl do 30 dnů, pak po vás ten jeden měsíc chtějí právem. Pokud ano, neměl jste jim to platit ;-)

2 0
možnosti
Foto

Kritizovat televizi, na kterou se nedívám, je totéž, jako kritizovat politickou situaci, když nechodím k volbám. Oboje je slabomyslné.

13 9
možnosti
PH

Budeme se zase slovně prát. Já chci, prosííííím, prosííím, já se na konečných nudím. Vy řeknete blbost, já taky, a bude nám zase dobře. A pak si zazpíváme. Prší, prší. Nebo něco o televizi. Něco jako, já jsem politik a přicházím k Vám z české země.

5 0
možnosti
Foto

Je pozoruhodné, jak místopřísežně prohlašujete, že televizi nemáte, na ČT se nedíváte, ale velmi dobře víte, že její pořady jsou špatné. A dokonce i některé konkrétní jmenujete a popisujete je. Co si o Vás myslet?

11 11
možnosti
Foto

A co o Vás? Ona TV bedna není podmínkou k tomu, aby TV byla sledována, tedy i ČT. Ovšem vlastnictví užívané TV bedny podmińuje povinnost platit poplatky ČT. A tam je zakopán onen ,,psík". Jinak je to ne nepodobné tomu, jako platit za auto, které nemám, atˇ si o autech i provozu na silnicích myslím, ale i nejen vím ale i znám, cokoli;-)

5 0
možnosti
Foto

Chleba jsem jedl naposledy před pěti lety, ale přesně vím, jak ten dnešní chleba chutná...

6 1
možnosti

No fuj, že se nestydíte. Neplacením okrádáte výkvět české žurnalistiky v čele s Moravcem a Rosím. ;-)

2 4
možnosti
PH

Ach, jak hluboko jsem klesl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik