Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Politici, stejně jako umělci (možná by v této souvislosti slušel název komedianti) "žijí" jen když jsou tzv. vidět. Když kolují v mediálním prostoru. Práce pro republiku, prosazování zákonů a zkoumání efektivních cest je opravdová práce a ta málokdy média přitahovala. A politici, komedianti, potřebují být vidět. A tak je dobrá kdejaká ptákovina, která "přitáhne kamery před barák" a strčí tomu kterému mikrofon pod bradu.

0 0
možnosti
Foto

Už v roce 2014 se maršál ocitl uprostřed náměstí s nastříkanými kalhotami v růžové barvě. Minulý rok zase někdo na jeho podstavec nasprejoval letopočty 1956, 1961, 1968 a 2017.

1 0
možnosti
PH

Víte, pane Kindle, je rozdíl mezi vandalismem a protestem. Ačkoli uznávám, že jsou mezi námi jsou i někteří, kteří v obém vidí něco vznešeného.

1 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že něco, co léta nikomu nevadilo;-D;-D Opravdu ??? Tak se zeptejte lidí co tam okolo bydlí a co píší na sociálních sítí.Mít ve středu města pomník válečného zločince je opravdu za hranu. Neumím si představit, že by takový pomník by byl v Maďarsku, Německu a Polsku.

3 3
možnosti
RR

Rebýt těch těch válečných zločinců z RA tak nás tu Hitler vyhladil! Proč jste nebojoval proti soše za komančů?

5 0
možnosti
MK

R^ Jsou tací, co jen poskládají písmenka, ale jiní vědí o čem píší - a to je Váš případ.

P.S. Jen na okraj - území se sochou a i pozemek kolem je v památkové péči, takže žádná nula z Pha 6 o něm rozhodovat nemůže.

6 1
možnosti
PH

Tak není to jenom moje zásluha, rád přiznávám, že tenhle blog je výsledkem polední debaty mezi mnou a mým otcem, i jemu dík.

4 0
možnosti
AL

Přečetl jsem a dávám zaslouženou karmu.

Proč nepíšete častěji?

R^

4 3
možnosti
PH

Děkuji - a odpovím. Jsou tu mnozí, co píší často a moc toho neřeknou, a druhá věc, přiznám se, trochu už víc koketuji s literaturou v jiném měřítku.

4 0
možnosti
Foto

Problémy s pomníkem se objevily jako na zavolanou? Spíše je to tím, že pomník byl opakovaně posprejován a městská část musela řešit odstranění nátěrů. Tak se tedy objevily úvahy o odstranění pomníku.

A už se i objevily úvahy (fake news?), že radnice chce pomník odstranit, aby zde mohla vybudovat podzemní garáže. Takže prý jde o lukrativní pozemek.

5 0
možnosti
PH

I tomu bych se nedivil - někdy developer přímo brečí, když vidí takové plochy.

4 0
možnosti
Foto

I25v59a70n 88M20a20r53e33k

8. 9. 2019 16:41

P.Hewlite karma. R^ [>-]

4 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik