Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavle, tohle vůbec nemíním rozebírat, protože Vy víte, že před řidiči mhd v Praze, a zejména tramvají smekám.

A v každé profesi se najdou lidi a lidi. S tím musí každý počítat.

Víte, kdy jsem se poprvé před léty setkala se zdviženým prostředníčkem? Na Moráni, když řidič nechal proběhnout chlápka po dlouhé refýži, a když doběhl ke dveřím, tak zavřel:-))) a jel. A pak následoval zdvižený prst do zrcátka! Smála jsem se tomu výjevu až do Braníka.

Díky, že jezdíte!

1 0
možnosti

Ach ten prst - to zase na Karláku je jedna slečna, trochu slabomyslná, a ta to ukazuje na projíždějící tramvaje, a dělá to proto, že má mobil namířený na tramvaj, natáčí a čeká, jestli jí tramvaják odpoví stejně, aby si pak na něj mohla stěžovat.

2 0
možnosti

Jojo, není řidič jako řidič, chápu, že je to náročné, ale co dneska není, i důchodcem být je náročné,

- humor. Já si vcelku nemám na co stěžovat, i když na fb jsem si taky do jednoho řidiče rejpla.

Zažila jsem jednoho hysterickeho řidiče, který v autobuse rozpoutal hon na jednu starou paní , naopak i řidiče lidumily.

0 0
možnosti

Patřím mezi lidumily. Já už vydržím všechno - jak se říká, já jsem na to školený.

0 0
možnosti

J84i76ř49í 47A22l95e71x81a

5. 12. 2018 9:13

No, rozumím přepravním řádům i tomu, že nemůžete čekat na každého. Ale zažil jsem věci....

- Třeba tramvajáka, který mi ujel s poslední noční tramvají. Dobíhal jsem k němu ze předu, schválně po kolejích, aby mne viděl. Počkal si, až přiběhnu ke dveřím, pak zavřel a odjel.

- Třeba autobusáka, který udělal totéž a když jsem bezmocně rozhodil ruce, tak otevřel dveře a vynadal mi, co že rozhazuji rukama, že on už měl být dávno pryč.

- Třeba tramvajáka, který když na Palmovce nastupoval zadními dveřmi houf asi dvaceti lidí, kteří doběhli z metra v půlce té fronty prostě zavřel dveře bez ohledu na to, že tam někoho přivřel a zbytek nechal na refýži.

To jenom tak.....

0 0
možnosti

Žádná tramvaj není poslední, zatím - ale k tomu, co jste napsal. Třeba ta první věc, tam jste taky porušil určitá obecná dopravní pravidla, protože během po kolejích jste omezil a ohrozil plynulost provozu... je toho by se našlo... Jinak to známé obecné: Tramvaj se nedobíhá, na tramvaj se čeká!

To jenom tak.

2 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik