Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

to je krasne napsany, Pavle a je to presny

a lidi to cist radi budou, i kdyz v tom neni sex ani vzkaz pro nejakou skupinu lidi, ze jsou idioti

hezky Velikonoce preju a piste dal

5 0
možnosti
PH

Děkuju, ale oba víme, že to číst nebudou, tedy ta většina ne. Na to jsem se já objevil se svým psaním moc pozdě, nebo moc brzy (o desítky let). Většina lidí nechce, aby jim někdo něco radil či vyprávěl tak, z čeho by mohlo být cítit nějaké moralizování. Lidi chtějí ten sex, bulvár, slyšet, že někdo je hovado a prase. Prostě nyní takoví jsme. Avšak nijak to neznamená, že se my, ta malá hrstka, která jsme jiná, máme za co stydět. Naopak. Narveme to, co umíme, tý většině rovnou do ksichtu.

2 0
možnosti
PH

DěkujuR^ A ahoj... ženská:)

1 0
možnosti
PH

A pro pana Boháčka taky palečekR^

4 0
možnosti
PK

Ano pište, ale dodržujte základní pravidla slušnosti a neobvinujte oponenty že jsou komunisté, Pražská kavárna, Putinovi lidé, Pátá kolona USA....a nepropagujte násilí i jedna facka jim je.... a prosím ty kdo nepřipouštíte diskusi, změnte to ....holt kritická slova i ta hrubějšího kalibru musíte přežít. Všem díkyR^R^R^

3 0
možnosti
PH

Slušnost je základ vždycky. Já vím, že je dneska považována za slabost jedince a je jí určeno místo v koutě společnosti - ale bez ní se neobejdeme. A pokud ano, už se obejít nebude třeba. Zase budeme skákat v korunách stromů

1 0
možnosti
DV

D91a38v78i19d 75V18l72k

31. 3. 2018 7:44

Jo jo. Má smysl dneska psát knížku?? Já si kdysi spočítal, že je to v počátcích honorováno asi tak 40 Kč za hodinu a to jen pokud uspějete. Ono se to asi nedá jenom takhle počítat, ale je to dostatečně vypovídající o tom, jak moc vážená a užitečná činnost to je. A o tom blogování. Já píšu rád, nevím proč?? Někdy je to sebezničující, někdy je to pro mě ventil emocí, někdy je to, prostě jen proto , že chci někomu udělat radost někoho rozesmát. Takový v dnešní době naivní přístup dělat něco nezištně, dokonce zadarmo. Taky je mnoha lidem podezřelý.

Pro mého bratra jsem velmi klesl v ceně , když jsem mu řekl , že nemám ani desetník za přečtení, jak si on myslel. Od té doby jsem pro něj nepochopitelný blázen. Ale ten blog je trochu droga a je moc fajn potkávat se tady s lidmi se stejnou závislostí.

5 0
možnosti
PH

Víte, kdy by mělo možná smysl psát knížku? Když by se řádně ošetřila práva ohledně e-knih. A samozřejmě se vyřešilo pirátství, poněvadž i to v případě e-knih jen kvete. Zatímco film i když je ke stažení na netu, tak stále něco v kinech vydělá, hudebníci si taky spraví chuť a konto na šňůře koncertů, ale chudák spisovatel už nemá moc možností, jak si vydělat.

Psaní knih je nevděčný, ale asi jsme nějaká poslední generace, která jede na poslední vlně, že chce nechat po sobě cosi v té staré formě. A jak vidno, je nám to jedno, jestli někomu jinému na tom záleží. Ale příběh je příběh. A my jsme ten dar jej vyprávět nedostali jen tak. Asi to má nějaký smysl.

0 0
možnosti
Foto

Máte samozřejmě pravdu - a karmu, na které nezáleží - protože blog je de facto něco jako striptýz /plánuji napsat blog na toto téma/.

Poctivý bloger do něj dá kousek sebe - tedy své postoje, názory, někdy i dar vtipu a nadsázky.

Máte pravdu v tom, že jsou zde jedinci, kteří píší monotematicky, stále totéž, jen trochu jinými slovy omílají stokrát vyřčené, je to nuda.

Pak jsou diskutéři, kteří se trefují do blogera s razancí kulometné střely a mají tichou radost, že to autora nějak zasáhne. Pak i diskutéři s potřebou psaní i beze smyslu.

Máte pravdu, že blog stojí za návštěvu pro ty autory, kteří píší skvěle, neotřele a jejich psaní potěší.

Pěkné bílosobotní ráno, pane Hewlite

4 0
možnosti
PH

Vidíte, s tím striptýzem mě to ani nikdy nenapadlo, ale něco na tom je. Dokonce by to vysvětlovalo tu palbu některých diskutérů - skoro jako by opilí zákazníci onoho svlíkacího pajzlu volali na "účinkujícího": Tak táhni, ty mrcho" - a ještě někdy házeli na pódium lahve.

Jinak taky hezkou Bílou sobotu. Našel jsem k ní pranostiku, že odkud na Bílou sobotu vanou větry, odtud přijde v létě déšť. Tak mám nasliněný palec a snažím se zjistit, odkud za tenhle můj dnešní "striptýz" přiletí bouřka - nebo ta flaška.

4 0
možnosti
MB

Zřejmě je člověku dáno přemýšlet a následně se vyjadřovat. Pak nutný dialog, který byl totalitou popřen. Bizardnosti, že i Právo je Rudé a Pravda je Naše. Vítám tedy blogy se svobodou vyjadřování se. Nemám osobní ambice zakládat stránku - (obávám se nároku času). Pravda, nechápu neotevřenou diskusi a možnosti "Antikarmy". Soutěž pak jistěže býti může, patří to k povaze lidské. Souhlasím s autorem, každý, kdo tvoří a přispívá, je blogerem roku - Jde o člověka sdělujícího. Nemám A.Babiše rád - "Nadávám mu zde", často. V rámci rozumu a objektivity mu ale za možnost děkuji . Nehledě na to, že osobně - žádné prvky útlaku nepociťuji. V tomto smylu jej i oceňuji a všem psavým přeji vše dobré ! Z názorů, nechť jsme různých ... :-)

1 0
možnosti
PH

Tak víte, pane kolego, svoboda a svoboda. Každý má na ní svůj názor a každý ji považuje, nebo spíš vidí v jiných konturách. Někdo v ní vidí příležitost, někdo anarchii, někdo ji nevidí vůbec. Je to s ní složitý. Dokonce bych řekl, že její největší devizou je, že je paradoxní. Ne jen křehká, zaměnitelná. Ale spíš, že se v ní hledá smysluplný celek. Tohle by bylo na delší téma, jestli píšeme svobodně, anebo si to jen myslíme, a hledáme sami v sobě nějaký ten literární kompromis pro své čtenáře.

1 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik