Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J50a48n 98P80a47l26l42a48s

25. 11. 2016 23:36

Pavle, blahopřeju k jubileu a díky za krásné shrnutí. Za sebe prosím, pište dál. Ať už sršíte vtipem nebo trpíte depkou, máte co říct. A buď se řehtám, nebo přemýšlím. Oboje potřebujeme.

Povím Vám příběh, který se vskutku stal (a nevyprávěl mi ho G. Taxis Taylor). Kolegyně před lety přišla o 17-letého syna, mělo to souvislost s klíštětem. Začala psát, ale jen pro sebe. Po letech je vyrovnaná a říká, že se z toho průšvihu „vypsala“. Možná je tam paralela s Vámi, nevím.

0 0
možnosti
PH

Tomu věřím, že se dá z mnohého vypsat. Rekapitulujete, prožíváte mnoho znova, a třeba i jinak. Mně to pomáhá, proč by nemělo i jiným. Mnoha lidem kolem sebe říkám, aby psali. Psaní je terapie. Steven Spielberg (o něm jsem psal maturitní práci) říkal, že nepotřebuje pomoc psychiatrů, protože ji nahrazuje točením filmům. Pokud si dokážeme stvořit svoje radosti, umíme i smutek, a když to umíme stvořit, částečně je i ovládáme.

Děkuju za blahopřání a slibuji, že psát dál budu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik