Diskuse

umýr áM

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bylo období, kdy mě tyhle stavy postihly i 5x ročně, takže vím o čem mluvíte, u mě tedy bez té horečky, ale zato s pocitem, že jsem čerstvě obživlé zombie, které se plíží bytem, aby si udělalo alespoň čaj. A úplně stejně jsme si viry předávali s přítelem. A v tomhle se chlapů teda musím opravdu zastat, protože hodně krát jsem měla pocit, že také umýr áM! Držte se, Vy to zládnete ;-)

0 0
možnosti

Děkuju za zprávu. To víte, že to zvládnu, a víte proč. Protože mi nějak nic jiného nezbývá. Už jen dva dny v práci. Spása je na dosah. Ďábel slábne.

0 0
možnosti

Hele Pavle, že Vy potřebujete tak trochu obyčejně lidsky politovat, že to nemáte lehké?:-) Já se tedy přiznám, že když to čtu, soucítím s Vámi. Pamatuji si, jak mi vadilo, když jsem musela chodit nemocná do práce. Takže vydržte do volna, a pak si odfrkněte, jak máte v plánu!:-)) Držím palce!

0 0
možnosti

No vida, konečně - litujte, litujte, nebo ne, říkejte, jak jsem dobrý, nejlepší, ne to taky ne, říkejte, jak jsem báječný, to je ono, ach, a do mě teď a sborem - tak to víte, paní Marie, občas se tak zalituju a přenesu to na jiné, a nějak to z blogu zazní, ale jak jsem taky psal, není to nic nového, mám to každý rok.

0 0
možnosti
Foto

Pavle, budete mít 3.12. směnu? Budu v Praze, že bych se svezla osmičkou;-)

0 0
možnosti

a víte že je to sobota a mám volno, nic z toho nebude, ale i tak o zážitky nepřijdete, jen si musíte vybrat někoho jiného za panelem.

0 0
možnosti

Pamatuju, že na to stačil obyčejnej Acylpirin a za tři dny bylo po všem. Podnikový doktor psal rovnou týden, tak si člověk užil tři dny volna ve zdraví. Dneska to s těmi "zaručenými" přípravky trvá čtrnáct dní až měsíc a o neschopence si můžete nechat zdát...:-)

0 0
možnosti

že jo, jak se říká, rýma trvá bez doktora týden, zatímco s lékařem jenom sedm dní.

1 0
možnosti
Foto

I16v90a70n 15M77a79r77e36k

23. 11. 2016 14:41

Rhinitida s následným zánětem průdušek ? To p.Hewlite poznám velmi dobře ,doporučuji Vám vakcínu proti zapouzdřeným pneumokokům "Prevenar13" a budete mít klid. R^

0 0
možnosti

Tak prevence je prevence, a není to nějaký svinstvo, jako že mi to třeba píchnou a já začnu kvokat?

0 0
možnosti

Css taková rýmička je smrtelná i pro mě, to od mala..ale já to pořád říkám, že jsem poloviční chlap ;-D Takže s vámi trpím a soucítím..mě na to pomáhá Nurofen stop grip pro feťáky, který dávají jen na OP..když potřebujete vydržet v práci, tak ten opravdu nakopne a zmírní příznaky!

0 0
možnosti

Že bych se sjel? No nebudu riskovat, že bych byl veselejší než kdy jindy, raději se budu držet čaje, ale děkuji za radu. Třeba příště.

1 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik