Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

M20i90l84a52n 64B24í86l97e93k

30. 10. 2016 10:48

Příslušnost k Západu není založena jen na geografii nebo rase. My k západnímu okruhu samozřejmě patříme historickým vývojem i sdílenými hodnotami; sem tam jsme i přispěli nějakým tím dílem:-)

2 0
možnosti
PH

Rozumím, souhlasím - ale já to myslel z toho pohledu obyčejného člověka, nkterý západ vnímá jako výlohu spokojenosti, dostatku a bezstarostnosti.

0 0
možnosti
PP

Oni vás tady plácají po zádech, asi to budou Slované. Mi je z vašich úvah o svobodě hodně šoufl. No hlavně, že vám ježíšek něco donese.

0 0
možnosti
PH

Upozorňuji, že Ježíšek nedorazil tři roky - ale Vy byste mi mohl tedy napsat, co je dle Vás svoboda. Já se chci učit, ne hádat.

0 0
možnosti
PH

Jasně, chápu - ale budeme to brát, jako že tedy ano a patříme k Slovanům, byť jsme údajně jakoby namíchaní dost. Taky kde na světě jinde najdete tvora něco jako Čecha :-)?

3 0
možnosti
JH

A jak konkrétně si ten most představujete? Most může existovat, ale taky po něm nemusí nikdo chodit, protože je na nesprávném místě.

2 0
možnosti
PH

Já si myslím, že jsme na správném místě. A jak si to představuju: asi trochu naivně, že by mohli být dvě ideologie pod jednou střechou. Jak se říkalo, Komunismus je pro líný, Kapitalismus pro chamtiví - a co je tedy mezi?

0 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik