Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J67a77r64a 51R71a23n71k

3. 9. 2015 22:19

Pohly Vami kdysi fotografie -  "The Girl in the Picture" z Vietnamu v roce 1972 a fotografie "Tank man" v roce 1989 z Beijingu 8-o

0 0
možnosti

stydět by se měl otec kluka když se sám zachránil

v plavací vestě a rodinu nechal utopit.

cituji: 

Ajlan byl pravděpodobně syn Syřanky, která byla mezi mrtvými a úřady ji identifikovaly jako pětatřicetiletou Ríhánu. Její manžel a otec dětí Abdalláh byl nalezen na břehu napolo v bezvědomí a byl převezen do nemocnice. Jde o kurdskou rodinu z Kobani.

Na palubě Ajlanova člunu bylo šest lidí, zpátky ke břehu doplavali pouze dva lidé v záchranných vestách.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/more-vyplavilo-na-pobrezi-telo-maleho-chlapce-fop-/zahranicni.aspx?c=A150903_094638_zahranicni_fer

1 1
možnosti
Foto

Studie Dětského fondu OSN, Unicef, zjistila, že v letech 1991 až 1998, vrcholu blokády, bylo v Iráku u dětí mladších pěti let o 500,000 „více“ úmrtí. Jeden americký televizní reportér to řekl Madeleine Albrightové, americké velvyslankyni v OSN, a zeptal se jí: „Stojí to za to?“ Albrightová odpověděla: „Myslíme si, že to za to stojí.“...

Krvavá Mery odsouhlasila "humanitární" bombardování a nad smrtí zavražděných nevinných dětí neprojevila soucit. Naopak jí tato akce přinesla další zisky do její vlastní chamtivé kapsy. My soucit nad mrtvým, nevinným dítětem projevíme s tím, že na vině není malé nevinné dítě, stejně, jako nebyly jiné děti, které po ukrutnostech a bombardování  byly úmyslně zavražděné! I děti tzv. běženců jsou prachsprostě zavražděné a to jak těmi nezodpovědnými rodiči, co se vydají na oceán s takto malými bezbrannými dětmi, tak i ti, co podporují takovou politiku, politiku válek a zavádění "demokracie" tam, kde si myslí, že ji potřebují. Jde však opět o pouhý mamon lidských hyen - zrůd. ti ve skutečnosti mají být vedeni k plné zodpovědnosti za tyto vraždy nevinných!!!!

Nyní se zamysleme nad tím, proč jsou fotografie, zřejmě podvrhy, takto pěkně upravené. Ten malý chlapec ležel naprosto sám na liduprázdné pláži? Kde byli lidé, sklánějící se nad neštěstím? To se ptejme...To tam byl jen ten novinář?...Divné a hlavně, pokud zneužije někdo nevinné bezbranné dítě i k takovéto manipulaci, je stejná zrůda, jako jsou ti, co ty děti vraždí.....Tady je záměr a ten velmi vehementně chrání právě Německo s najatou Merkel, loutkou placenou dolary. http://milenapolakova.blog.idnes.cz/c/475096/kdo-zamerne-stoura-do-vosiho-hnizda-ten-at-se-stara-a-nese-nasledky.html

1 2
možnosti
Foto

Prostě muslimové sobě.

Nebyli jsme to my, kdo ho utopil (možná nedbalostí, ale možná i záměrně).

Denně umírají tisíce lidí (včetně dětí), a zdaleka ne vždy přirozenou smrtí. Nad nimi se nikdo nepozastavuje....

3 1
možnosti

Problém, že žádné dítě nezůstane stále dítětem a jednoho dne dostane pokyn šířit víru hlava nehlava! A tu máme každý jen jednu.

4 0
možnosti

Jestli chcete vidět Afriku , která potřebuje opravdu pomoci , tak si zadejte do vyhledávače " HLADOVĚJÍCÍ AFRICKÉ DĚTI " . Tam je potřeba světové pomoci !! Ne někomu , kdo se chce mít jenom mít líp . Myslí někdo , jak se budou zdražovat potraviny v Evropě , když je tu tolik krků na víc ? A za další - ty lidi tu neumějí žít ! Tak není lepší posílat je zpět a pomáhat Africe jako takové ?

1 0
možnosti

Když ale ti přemnožení buď zůstanou s nataženou rukou klidně několik generací nebo se vydaj na pochod do EU!

2 0
možnosti

Z vědeckého hlediska jdete úplně špatně k vyvození . Závěru vědecké je zkoumat, shánět informace a tím se dopídit výsledku. Vy jste si nejprve (možná podvědomě) jaký výsledek potřebujete dostat (je to práce USA). Teď si chybně dosazujete selektivně vybrané informace, aby Vám ten výsledek vyšel. (šup, šup s těma mínusama).

2 1
možnosti

J26a33r86a 90R45a87n10k

3. 9. 2015 22:21

Nekolikalete vetovani veskerych intervenci Ruskem a Cinou uz od roku 2011 Vam nevadilo, mezitim mame 4 miliony nejenom ze Syrie, tabor v Turecku ma 1.600.000 a nemuselo tomu tak byt.....

http://www.dw.com/de/russland-und-china-legen-veto-gegen-syrien-resolution-ein/a-17654635

0 1
možnosti

Bohužel máte naprostou pravdu. Je to tragické, když zemře dítě, navíc v tomto případě dítě, které si šťastného života asi moc neužilo.... A tak se ptám stejně jako Vy: proč, pokud utíkali před válečnými útrapami z Kobani, nezůstali v Turecku? Turecko není země, kde se válčí.... Pokud snad měli příbuzné v západní Evropě, přece vše lze řešit legální cestou, proč vystavili děti smrtelnému nebezpečí na chatrné bárce bez záchranných vest? Pár dnů či týdnů v Turecku navíc, po útrapách, kterými si museli projít, je přece nic proti tomu, jestli zachráním i své děti......

7 1
možnosti

Turecko tu situaci už nezvládá, ten konflikt tam není nějaký ten den ... .

1 0
možnosti

Tohle je spíše děsivý dopad chování Německa a zvláště kancléřky  Merkelové jež drží Evropu v šachu v rámci komplexního řešení exodu jak u hranic Evropy tak u zdroje.

Západ ( určitá garnitura politiků) je zaslepen svoji elitářskou humanistickou nadřazenosti či dojmem že nese tyto hodnoty a  snaží se jich držet zuby nechty, kdy realita světa ukazuje něco jiného a hrozí samotný kolaps jejich zemí a Evropy.

Pro občany je situace nepřehledná a dochází následně k semletí všeho dohromady na místo aby se pomohlo těm potřebným, zde válečným uprchlíkům, ženám dětem.

Co je hlavně vidět jsou ekonomičtí uprchlíci, singl muži, k tomu děsivé věci na Blízkém východě, rozmach Černého islámu, což společně s nekomplexním řešením a přešlapováním na místě vede občany zemích Evropy k frustraci jež hrozí eskalovat.

Jak to že Španělsko jež sousedí se Severní Afrikou, neřeší podobný stav ... .Zaslepenost kancléřky Merkelové i Rakouska nakonec může vést k rozpadu EU, kdy se oddělí státy pod Visegradskou skupinou, jež nechtějí slepě přistupovat k realitě jako Německo, Rakousko, Francie. Snad to bude precedent jež probudí západní Evropu tu část populace k aktivitě a k výměně stávající garnitury politiků, jejíž svět a dlouhodobé snahy jsou vlastně už v troskách.

Jak vlastně máme pomoc uprchlíkům ? Když je to neřízený exodus a nikdo pomalu neví kdo je kdo a odkud, dále většina chce do Německa, platí zde zákony EU a zákony států, hrozí infiltrace Černého islámu ... . Zde je to především na platformě celé Evropy a jejího společného a komplexního pohledu na věc a hlavně řešení, jež začne u hranic Evropy a stabilizací okolních regionů.

6 0
možnosti

P63e66t39r 76T73o27m48e56k

3. 9. 2015 10:51

Jenom nerozumím tomu, jaký zájem by na to amíci měli mít.

2 0
možnosti

J29a33r55a 31R70a63n20k

3. 9. 2015 22:23

Zadny zajem nemaji, nesmeli zasahnout, proboha to je stale psani dokola a nikdo se nezajima o mezinarodni zpravy, stale jen neco spatne prelozene Rv

0 1
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik