Na jeden rok s blogy končím

A ono taky proč ne. Když se podíváte na události posledních dnů, není se co divit, že mnozí o své práci tady mají jisté pochybnosti.

Jedni se ohánějí svobodou slova, druzí zase kodexy. Ze zkušenosti vím, že v podobných situacích většinou má pravdu, ten, kdo drží prst na spoušti, případně střelí dřív.

Nijak jsem se netajil, že z celé kauzy na mě působí dojem o střetu zájmů. Do některých věcí by se rodina neměla plést – a pokud má tu potřebu, měl by v ní být jeden rozumný, který řekne něco ve smyslu, tak tohle je už je trochu moc, na tohle se brácha vykašli.

Nepovažuji pana Radka Bangu za hloupého člověka, a proto mě překvapila jeho celá reakce. Není hloupý, a proto musel vědět, že se Ortel umístí. Kdyby na předávání nešel, nebo kdyby složil nějakou písničku na celé toto téma, řeknu, že je frajer – takhle musím říct...

A víte, to je to. Co bych měl vlastně říkat? Znám už trochu dobu a svět kolem, takže vím, že když někdo dělá takové divadlo, nejde mu nikdy o tu věc, kterou najednou tak provolává. Většinou jde o něco jiného, úplně jiného. A já asi tuším o co, ale napsat to tady, tak se ani nezastavím, jak poletím.

Víte, taky mi vadí, že se k tomu redakce nakonec nějak vyjadřovala. Zmizelo tady tolik lidí a ani nic neřekla, a najednou na to mají celý příspěvek. Ukážou pár příkladů, dokonce je označí čísly a už mají jasno. Pořád dokola kodex, kodex, kodex -  někdy mám pocit, že platí jenom pro někoho, a ne pro všechny.

 A do toho věrní. Tedy myslel jsem si o některých něco, ale že by byli schopní jít i někam jinam a kývat hlavou jako umělý tučňáček, ne díky. Tohle ani nebudu rozebírat.

Chci psát, ale abych se musle bát, co můžu  aco ne, a jestli někoho neurazím, to tedy ne. To nemá význam.

Prostě jdu. Na rok. Jestli se budu mít kam vrátit, tak se vrátím, když ne, nevadí. Pokud mě smažou, smažou. Nic nenadělám. Ale jdu. Diskuzi ani neotevírám. Není důvod. Pokud něco máte na srdci, napište mi na mail.

2. 12. 2017 na shledanou.

PS: diskutovat pod jinými články budu.

Autor: Pavel Hewlit | pátek 2.12.2016 16:34 | karma článku: 40,60 | přečteno: 1871x