Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud jde o mě, tak já vám věřím. Opakovaně zdůrazňujete, že lékem na všechno je mluvit, mluvit a zase a znova mluvit. To opravdu děláte. Jen mi není jasno, jak to myslíte s tou holubicí míru se zelenou větvičkou v zobáčku, která vám nakonec pokálí oděv. Jste tou holubicí, tou zelenou ratolestí nebo tím oděvem? Nebo je to všechno ještě jinak?

1 0
možnosti
Foto

Základem všeho je tramvaj. Proto: překovejme tanky na tramvaje. ;-D

0 0
možnosti
MV

To je dobře, že jste napsal Putinovi o tom, jak žijete. Kdo bude příštím adresátem vašich litanií?

4 3
možnosti
Foto

Měl byste vyhledat pomoc odborníka. Myslím to bez ironie, tohle už přestává být legrace...

9 2
možnosti
JD

Velice dobré! Jasná karma. R^R^VR^R^

1 5
možnosti
MM

;-D Ale proč ne, protože pan Jura.

6 0
možnosti
MM

Tento blog je opravdu hlavně o vás! A není to příjemné čtení. :-(

11 1
možnosti
MM
JP

J82a38n 33P51o18l68á24k

17. 11. 2022 10:06

Autora zajímá 2. světová válka, zajímalo by mě, jak by před rokem posuzoval podobný dopis psaný Hitlerovi v době, kdy zaútočil na Polsko (a tento útok obhajoval tím, že Polsko napadlo jeho náhodně uskupené divize u hranic).

Dopis jsem nedočetl celý přiznám se. Skončil jsem někde u domnělé hrdosti, pak mi to přišlo jako ztráta času

8 0
možnosti
Foto

. Vlláda Tatarů na území Ruska za 250 let, to je 15 generací a ovlivnila myšlení Rusů. Tatarská feudalita v ruském prostředí splynula, ale zároveň mu zprostředkovala své tradice a způsob myšlení. V době, kdy byl Zlatá horda poražena byla v Evropě renesance. V Rusku v té době byl hluboký středověk. Rusko se soustřeďuje ne na vzdělání a aby dohonilo Evropu, ale na výboje a ovládání dalších území. V 16 století Rusko přejímá pravoslaví a podle jejich nauky, která trvá do dnes. Všichni ti, co nevěří v pravoslaví jsou lidé nečestní. Rusk je imperiální země a porvnávat ji s Evropou nejde.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
17 0
možnosti
EH

Kdysi jsme měli takový kurz v práci, který se zabýval i komunikací s klienty. Základem je nepředpokládat, ale ptát se. Předpokládaním se dělá nejvíce chyb. Třeba napíšu tři slova a už mám nálepku.

Dalším aspektem komunikace je, že si klient stěžuje na nějaký zástupný problém, ale v realitě ho štve něco jiného. Víme, co doopravdy štve Putina, že kvůli toho riskoval mezinárodní vztahy? A co ho motivuje k utrácení tolika životů?

Ptal se ho někdo?

2 0
možnosti
Foto

A kdybyste znala důvod, dokážete si představit, jaký důvod by to musel být, aby ospravedlňoval to, co se děje? Povězte nám to tedy, co by bylo omluvitelné?

12 0
možnosti
Foto

Domnívám se, že není nezbytně nutné, aby byl Váš dopis odeslán v ruštině. Můžete jej poslat či osobně odevzdat na ruské velvyslanectví, tam si jej přečtou i v češtině a pro Putina jej mohou přeložit nebo to mohou svěřit nějakému agentovi, jehož úkolem je verbovat naše občany jako šiřitele ruské protiukrajinské propagandy. Ten jistě česky umí dostatečně. Ale pokud Rusům nechcete přidělávat práci, obraťte se raději na někoho, kdo Vám dopis přeloží na profesionální úrovni. Jde přece o vážnou věc - o mír.

2 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik