Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co vlastně od vlády chcete? Stačí, že funguje policie, soudy, hasiči a armáda. Ostatní je každéhobsoukromá věc.

1 1
možnosti

Říkáte to správně, ale vláda by pak neměla rozhodovat o tom, kdo dostane jaké dotace, od koho obchodníci mohou brát energie, kde s nimi mohou obchodovat, komu budou patřit jaké zdroje, kdo může u nás co stavět a asi tisíc dalších věcí. Jinými slovy, řídit náš život. To je co já po vládě nechci a ona to přesto dělá.

0 0
možnosti

Já včera očekával, že Černochová už zavelí "Do sedel" a ono nic. Kurňa, pořád chodíme kolem horké kaše. Jsme ve válce, ale nikdo ji nevyhlásil. Tak Fialovskyj, vzmuž se, hoď to na papír a zaúkoluj velvyslance v Rusku. Podle internetových diskuzí bude dobrovolníků, že ani tolik maskáčů ve skladech nemáme. A vyřídíme si to s nimi jednou provždy.

2 0
možnosti
Foto

Někteří čelní představitelé tohoto státu, je hloupost psát o vládě, se dopustili unáhlených výroků, ať již z jakéhokoliv důvodu. A hned jsou obviněni z prstu na červeném tlačítku. Skoro až trapné.

Ty jejich úlety jsou jednoznačně jednorázové a myslím, že se z toho poučí. Na rozdíl od některých pisálků, kteří nepochopí, že píšou nesmysly a tak v tom budou pokračovat, s nevyhnutelnou progresí.

0 1
možnosti

Naštěstí to červené tlačítko u nás nemáme.

0 0
možnosti

..... "přízrak Kyjeva" oblboval lidi aspoň tejden,- "přízrak Polska" vydržel necelejch 24 hodin!,- ..... já ty naše gaučový bojovníky za svobodu a demokracii chápu a su přesvědčenej, že po tech stupidních žvástech bude jejich druhým krokem plná polní, maskáče, SA-58 a první linie na Donbasu!!!,- ..... kdo jinej by měl jit příkladem,- žejo;-DEU?!?

2 3
možnosti

no a vy jste bojovník za co? Podle toho co jste napsal to svoboda a demokracie nebude.

5 0
možnosti
Foto

Jste Pražák a zítra můžete jít s Popelkou a Vrabelem dělat vlasteneckou revoluci a zachrání nad před válkou.Lidem bude jmenovaná nová vláda v čele s Rajchlem,tam by jste neměl chybět.Treba na Vás zbude funkce ministra dopravy....

9 1
možnosti

Vrábel není žádný velký myslitel, ale dokáže strhnout masy a těžit z toho, stejně jako to udělal nějaký Mikuláš Minář se svým Milionem chvilek.

;-)

0 0
možnosti
Foto

Zatím jediný kdo říka, že válka musí být, je autor blogu.

10 3
možnosti

No já nevím, ale i náš premiér tvrdí že jsme v válce.

:-P

6 5
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti

Hlavní ideolog diskuse promluvil.

5 5
možnosti

Souhlasím - K vyjadřováním je třeba zachovat chladnou hlavu. To nejlépe předvedl kandidát - gen. Pavel. A jsme u jádra pudla - K čemu máme prezidenta? Ještě nevstal, nebo již šel spát ? Dříme i v srpnu, k událostem 1968 ...

Je zajímavé, jak čile kolaboroval v r. 2014. Krym prostě Ukrajině odejmul. Kremlu přikázal, aby Kyjev odškodnila. Pochopitelně se nic nestalo, kromě toho, že byl proklet. Dost těžko si pak Zelenský převezme vyznamenání ...

..

Jinak máte pravdu - jako 14 poslanců SDP. Kdyby už Ukrajina padla? Žádné raketky by nelétaly nikam. Přitom je to tak snadné. Cizí vojska na cizím území nemají co pohledávat. Stačí se přátelit a obchodovat. Proč se Vladimirovič zasekl v 16 století? To věru nechápu ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Nejvíc mě štve, že paní ministryně Černochová a spol. dali munici zrovna takovým, jako jste vy... Už jen proto by měla lépe vážit svá slova a jejich načasování, s ní i někteří další politici. Takhle ti oni udělali věci medvědí službu. Tak si vy a další co nenávidí Ukrajinu, NATO a USA, užívejte svůj triumf, doufejme, že nadlouho poslední...

7 1
možnosti

Malá revize tohoto výroku pana autora:

Prohlížel jsem si twitterové poznámky vrcholných vládnoucích politiků (Svatá Trojice se čtyřmi jmény: Fiala, Rakušan a Adamová-Pekarová) a některé se už přibližovaly zprávám o vyhlášení války

Twitter:

Fiala: Pokud Polsko potvrdí, že rakety zasáhly i jeho území, půjde o další eskalaci ze strany Ruska.

Rakušan:Prezident Zelensky nabídl Rusku mírová jednání. Odpověď Kremlu? Masivní raketový útok, který vedle Ukrajiny dost možná zasáhl i Polsko. Ať už to bylo jakkoliv - Rusko o mír nestojí.

Teď mi pane autore vypíchněte to vyhlášení války Rusku, fakt o to stojím... :-)

9 1
možnosti

Kam na autora s logikou? Ten má velikonoce, z toho že ministryně dala na chvíli průchod emocím a vydrží mu to až do vánoc. Je to taky jediná radost za poslední dobu, která ho potkala.

4 2
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik