Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prosil bych půl kila války, ale nakrájet! Rv

0 0
možnosti
Foto

Ve frontě se nepředbíhá. Doběhne samo;-)

0 0
možnosti
Foto

Ve frontě pod tímto blogem je to více něž nemálo centů, ba až tun.. Možná, že i blbosti. V dobách minulých byl také tento vtip: ,,Otevřu noviny, pustím rádio, či televizi, a všude samej Lenin a samý usnesení strany a vlády, taký samý hodnocení kde čeho i kde koho,. atd. Člověk, aby se bál votevřít i konzervu;-)

2 0
možnosti
Foto

J92a25n 24S63v82a77t87e65k

4. 11. 2022 9:59

Pane autore, váš článek zavání defétismem.

<<Defétismus čili poraženectví je přijetí porážky bez boje. V každodenním používání, poraženectví má negativní konotaci, a je často spojeno se zradou a pesimismem, nebo dokonce s beznadějnou situací. >> (zdroj: wikipedie)

Proč si to myslím?

Protože výsledkem by podle vás mělo být, aby nás ti "mocní" již válkou neotravovali, abychom se smířili s tím, že prostě nemáme dost peněz na to, abychom hrdinným Ukrajincům, kteří jen tak mimochodem prokazatelně nebrání jen pouze svou vlast proti ruskému agresoru, ale bojují i za svobodu zbytku civilizované Evropy.

Nebo snad popíráte výroky Putina a jeho nohsledů z počátku války, kdy mluvili o myšlence jakéhosi euroasijského svazu od Vladivostoku po Lisabon? A asi neměli na mysli ideu jednotného ekonomického, sociálního a politického prostoru v souladu s praxi obvyklou v demokratické části Evropy. Takže bychom měli tančit podle toho, jakou partituru nám napíše Rus? Nic proti Čajkovskému, ale Putin by asi skládal jiné skladby než slavný Petr Iljič. Měli bychom poskakovat, jak Rus píská?

Myslím, že toho jsme si ve střední a východní Evropě užili až až, takže jsem jednoznačně pro podporu Ukrajiny, aby jediným výsledkem celého nesmyslného konfliktu bylo navrácení všech ukradených území do stavu těsně po roce 1991, kdy došlo k rozpadu SSSR.

Rusko má prostě problém, že neví, kde končí. Je třeba mu dát nezpochybnitelně a nezvratně najevo, že končí na hranicích stanovených těsně po rozpadu Sovětského svazu. Jinak se lze oprávněně obávat, že Rusko bude chtít postupně rozšiřovat svůj vliv na všechny země, které kdy byly v jeho područí.

A to skutečný český vlastenec musí zcela jednoznačně odmítnout - jinak nemá právo se označovat za vlastence.

8 0
možnosti
AP

To není defétismus, to je otevřená podpora ruSSka

6 0
možnosti
MV

Nedá se to číst, zvedá se mi z toho žaludek.

4 0
možnosti
Foto

Koukám, že Ukrajinský front jede. Aby jim nepraskly cévky. Hrdině odsud z klávesnice bojují do posledního ukrajince, ale sami nic neudělají kromě obvyklých žvástů. Jo to mě baví.:-)

4 2
možnosti
JK

Přes čtyři miliardy korun poslali Češi na Ukrajinu. To je to vaše "nic"?

6 0
možnosti
Foto

Výborný článek. Máte normální názory, to se cení, nakonec žebříček v top karmě vedete Vy R^R^R^

8 4
možnosti
Foto

Naše válka to není. Fiala a ostatní mají velikášskou potřebu zapsat se do dějin jako potřebu pokořitelé Moskvy. Měli zůstat na Ukrajině a bojovat. U nás by se měly uspořádat nové volby s lidmi, kteří nás nebudou tahat do válečného dobrodružství.

9 17
možnosti
Foto

Do válečného dobrodružství nás zatáhlo Rusko, panáčku, jen Rusko. Rusko vraždí na Ukrajině děti, těhotné, ženy, mučí lidi. Každý, kdo si neuvědomuje, jak málo nás dělilo a stále dělí od stejného osudu, je pomýlený mudrlant.

12 0
možnosti
Foto

U nás není válka? Není zde dlouholetá hybridní válka (jíž jste Vy možná obětí a možná účastníkem) ? Nevyhodil nám někdo náhodou před časem na našem území do vzduchu muniční sklad? Neoznačil nás snad již tehdy někdo po vyhoštění svých agentů za nepřítele? A to upozorňuji jen na zjevné válečné akty, ne na zdražování a jiné, synergické efekty. Není třeba spousta žvástů, příště napište jen, jsem Pavel Hewlit a jsem kolaborant. Bude to jasné a v některých kruzích je přiznání polehčující okolnost ;-)

13 5
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik