Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Ve dne v noci ty fangle na vnitru hlídá minimálně jeden policejní vůz.

0 0
možnosti
Foto

Frajer je..narozdíl od Vás.

0 0
možnosti
Foto

J39a29k76u10b 49T31o28m77i55s

2. 11. 2022 18:27

Karmu jsem Vám dal omylem, neboť má drahá, úžasná a hlavně bezdrátová myš občas tropí hlouposti a tak se to stalo. Doufám, že i od Vás byla tato snůška blábolů jen občasnou hloupostí. Doporučuji článek kolegy blogera Kroupy...[>-][UA]

0 0
možnosti
VB

Nebojme se pohrdání vůči těm, co chtějí kapitulovat před Ruskem, vůči lidem, co chtějí slibu levnějšího plynu dosáhnout jednáním s novodobým Hitlerem, lidem, kteří by za pár korun prodali nejen babičku, ale i národní suverenitu.

0 0
možnosti
VB

Lež nic nestojí, ale ruští kolaboranti se s myšlením neunavují.

"posílá té zemi zbraně a peníze a další peníze to stojí tady u nás. Nezapomínejte, že si na to Vláda půjčuje, ale platit to budeme my".

No, ty zbraně za cca 4,4 mld. Kč proplatila z 80 % Unie. Až se stydím, že ruští kolaboranti nemají pravdu a Česko je opravdu nedarovalo.

0 2
možnosti
Foto

Tramvaják, který by vyhazoval ministra. To nevymyslíš. Asi přestanu jezdit tramvají, představa, že by tu "mou" mohlo řídit něco takového, mně prokazatelně zvedá kufr...

0 9
možnosti
VB

To už ve své hlavě "přebírají tuto zemi".

0 0
možnosti
AK

Infantilní čin pana ministra vnitra a před ním paní ministryně obrany ukazují pouze jejich skličující lidskou úroveň.

Ukrajině tím pochopitelně nijak nepomohli a nám jen ukázali jaké magory jsme si to zvolili.

10 0
možnosti
JV

Rakušan potvrdil svoji neschopnost tím, jak 27. října natočil video na facebook , ve kterém stojí nad Letenskou plání a vykládá, že zítra tu má být demonstrace šmejdů a páté ruské kolony a že doufá, že pláň zůstane prázdná. Neskutečné. Ve chvíli, kdy půl národa ví, že demonstrace se koná na Václavském náměstí, ministr vnitra stojí úplně jinde a mele nesmysly. Svůj projev dorazí svým přehledem o historických událostech, když nám oznámí, že přesně před 33 lety na pláni byla demonstrace proti komunistům, která to vše začala. I ta byla ovšem na Václavském náměstí a na pláni byly až koncem listopadu. Nýmand ve vládě , který si o sobě myslí, že je velký vůdce je to nejhorší, co nás může potkat. Obzvláště, jedná-li se o silového ministra.

7 0
možnosti
Foto

J26o65s64e38f 57B76á64r57t22a

2. 11. 2022 17:54

On už myslí na ty příští demonstrace a jestli se lidé fakt naštvou tak tu Letnou zaplní.

1 0
možnosti
MV

Co udělal Rakušan, je přinejmenším kontroverzní a lze s tím nesouhlasit. Nicméně není to aktivismus, ani vzkaz pro Hewlity a jemu podobné. Není to akce, ale reakce a vzkaz adresovný jinam.

2 9
možnosti
Foto

Je to vzkaz všem slušným lidem (a tím nemyslím žádné hnutí ani stranu), že co si kdo myslí, je politikům jeho ražení upřímně jedno, a na své poddané vládci a dvůr zvysoka kálejí a opovrhují jimi. Jako vším, co nedosahuje jejich majestátu.;-(

10 0
možnosti
MW

Rakušan je pomsta Rakušanů za rozpad monarchie, kdyby hloupost nadnášela vznáší se jako holubička, místo oslavy našeho státního svátku zase žlutomodré podlézání ;-ORv

16 2
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik