Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sice ze zpožděním, nicméně jasná karma. R^

0 0
možnosti

Já vám nevím, ale jakmile se někdo opřel do Babiše, tak se vyrojilo spousta lidí, co vytahovali ODS a jejich zlodějny, Kalouska jako arciďábla a podobné perly.

Takže možná bychom mohli porovnávat závažnost problémů. A nezlobte se na mě, na trestně stíhaného premiéra, který prohlašuje, že nikdy neodstoupí, ať si to všichni zapamatují, tak na to nemá ani Farský se svým výsměchem voličům.;-)

7 5
možnosti
Foto

No vy jste měli Kalouska :-/;-D

7 4
možnosti

Že jste ho vzpomněla. Mirda už zase zařezává. Ukecali ho ve VZP. Vzal to, protože si prý musí trochu přivydělat, než převezme Hrad.

5 0
možnosti

Vidím, že duo Ábelovský Červenka má pohotovost! A k tomu Jandová a Matuška! A opět přednáška o morálce, o lepšolidství, o bezpáteřních. Pane Hewlite, nenechte se vyprovokovat od této skupinky nadřazených. Oni jsou teď hodně napjatí, čekali zázraky a ono se nic takového nekoná. R^R^R^

12 4
možnosti

Nenechávám se vyprovokovat, ale jsem rád, že to někdo vidí podobně jako já. Vždyť nemáme diskuzi, my se tak jenom kočkujeme. My všichni, na obou stranách barikády, a i těch mimo linii, víme, že s tím nic neuděláme. Tak si takhle hrajeme a ukazujeme, jak toho druhého máme rádi. Pak se poklepeme po rameni, zasmějeme se a zase půjdem dřít.

8 0
možnosti

Autore, nepsal jste dříve Babišovi ty jeho projevy? Ta vaše souvětí jsou zhruba stejně přehledná jako ten jeho generátor náhodných slov.

12 14
možnosti
Foto

Co takhle nějaké porovnání, položené na něčem reálném a ne jen na dojmech? Ale to Rasputin nikdy nepotřeboval, že? Ale prosím, umíte krásně bečet, jak jste předvedl pod příspěvkem Karla Ábelovského, ještě prosím.

10 13
možnosti

Pane Červenko, jaké dojmy? Ta věc, co máte možná na stole, ta umí přehrávat obraz a zvuk - to znamená, že mluví, a když mluví, tak něco říká. To není zábavný program, co tam vidíte, to je přenos z Parlamentu.

8 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Po J.V.S. údajně zůstaly dva dopisy. V tom prvním stálo: ,,Svedˇ všechno na mě!" V tom druhém pak: ,,Napiš dva dopisy!". Funguje to nepřetržitě dodnes;-)

0 0
možnosti
Foto

Kolouska stěží trumfne.

1 1
možnosti
Foto

P.S. Ta vláda ještě není odsouhlasená, ale už je jasné, že všechno bude špatně.

Opravdu Sibyla hadr.

14 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS