Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T53o87m87a25s 31H47a54j31e66k

15. 1. 2022 19:49

Antivaxeří měli najednou někoho známého? Nepočítat vedle nějakého gladiátora například nositele Nobelových cen, kteří se mohou k otázce nejspíše vyjádřit je možná smutným vyjádřením společenského plebiscitu, ale zatloukat i hollywoodské hvězdy je manipulace. V prvé řadě bychom ale měli s plnou silou rozlišovat pravdu, lež a zločin bez ohledu na ostatní, v opačném případě jde o obrovské selhání člověka dotýkajícího se všeho co přijde potom...

0 0
možnosti

Zcela se tu ztratila podstata problému. Totiž to, jestli byl Djokovič v době vstupu do Austrálie pozitivní na COVID či nikoli. To by totiž mělo být to zásadní a nejdůležitější. Očkování totiž rozhodně není potvrzení, že je člověk vůči COVIDu imunní a nemůže jej roznášet dál. Stejně naopak. Že neočkovaný je automaticky nemocný na COVID.

0 0
možnosti
Foto

Podstata problému? :-D.. Test musel mít před odletem i po příletu, takže kde je ta podstata?

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že jste to nevzal úplně od začátku. Na tom začátku mělo být prohlášení Australské vlády, že neočkovaní do země nesmí. Tím by bylo řečeno vše, a Djokovič by měl pouze dvě možnosti:

- nechat se opíchat jako všichni ostatní

- udělat na pořadatele dlouhý nos a tvrdit, že na AO hrát nepotřebuje

S tím, jakým způsobem se Djokovič v profesionálním tenise pohybuje, bych si vsadil na tu druhou možnost. Je zásadový, je nacionalista v tom dobrém smyslu, věnuje mnoho vydělaných peněz na charitu a neutíká ze své země do nějakého daňového ráje. Tím, že se nenechal očkovat alespoň v mých očích vyrostl, protože on tím riskuje, že přijde o mnoho možností kde hrát a tudíž si vydělávat.

Existuje ještě třetí možnost k těm dvěma vašim, kterými jste končil svůj blog: stane se mučedníkem, alespoň v mých očích určitě.

1 0
možnosti
Foto

Zvolil logickou moznost zadosti o vyjimku a stejne jako 26 dalsich tenistu ji dostal. Nesnazte se tam hledat za kazdou cenu neco jineho, nez tam na samem pocatku bylo.

0 0
možnosti
Foto

V podstatě je jedno, jak to dopadne oficiálně. Australian open pro ND tak jako tak skončil.

0 0
možnosti
Foto

Zatím je jasná jen jedna věc, a to, že za lháře jste vy. Opakujete nepravdivé informace, a to hned celou řadu a stavíte na nich celou pointu.. Inu, stane se.. Zvláště když někdo rychleji píše, než přemýšlí :-D

0 2
možnosti

Já si tedy nepamatuji, že by Novak někdy jasně prohlásil, že do Austrálie nepojede. Držel všechno v tajnosti, nechtěl ani říct, jestli je očkovaný, jen tvrdil, že je to každého osobní věc. Že není očkovaný vyšlo jasně najevo až nyní při jeho vstupním rozhovoru na letišti.

2 0
možnosti

Aby o tom, jestli sportovec bude hrát nebo ne, rozhodoval ministr, to je evidentně špatně. Jestli N.D. pochybil, tak to měli vyřešit ti, co jsou ta to zodpovědní, celníci a úředníci a pokud pochybili, tak soud má zajistit spravedlnost. A druhá věc je, že nikdo, natož světoznámý sportovec, nebo být ponižován, nemá mu být odebírání právo na kontakt a rodinou a ostatními. A to celé kvůli nějakému nesprávnému vízu. A přitom se zapomíná, jak Djokovič velkoryse podporoval Australany, když to potřebovali. Až tahle Covid hysterie skončí, budou mít zúčastnění z ostudy kabát.

5 1
možnosti

Djokovič měl na výběr mezi očkováním a neočkováním. Tedy svým přesvědčením a životním stylem a titulem nejlepší tenista historie. Zvolil obojí formou obejití pravidel a malým podvůdkem. (Nebudeme si hrát na slepou víru, že je pan pravdomluvný a ten koronáč v prosinci opravdu měl). Že je z toho šaškárna, má z toho nepříjemnosti, mnohé svým přístupem zklamal a jako elitní sportovec a celebrita dává špatný příklad, je opravdu jen minimální daň za za to všechno. Ale nutno podotknout že oprávněná a zaplat pánbůh i za to. Projít mu to bez problémů by prostě nebylo správné. Možná že by i ten turnaj v rámci nějaké férovosti a spravedlnosti neměl vyhrát, ale to už je věc osudu. Tak by neměl 26 grandslamů, ale 25, no.

3 3
možnosti

Máte nějaký důkaz, že podváděl? Dokonce ani australská oficiální místa žádné takové podezření nevyslovila. Mimochodem, kdyby měl i těch 25 GS, tak by to bylo krásné, pochybuju, že to někdy někdo dokáže.

1 0
možnosti
Foto

Trefně napsáno.

0 1
možnosti
Foto

Jak může být trefně napsáno něco, co hned ve druhé větě cituje lež?

0 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik