Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý večer,

Pavle, na někdejšího kolegu veliká prosba: včera večer tornádo zasáhlo nejen Moravu, ale i obec Stebno v Ústeckém kraji, která je satelitem města, ve kterém dnes žiju. Jsem šéfredaktorem místního zpravodaje a o této živelní katastrofě budu psát. Chtěl bych použít na stránkách Kryrské rozhledny tvůj text - buď mne tedy odešli do horoucích pekel nebo prosím o svolení jej použít. Prosím na mail: 602747565@seznam.cz.

Díky

1 0
možnosti
SH

Už jsem poslala dárcovské dms.

0 0
možnosti
Foto

Rozumná řeč, leč ne všichni diskutující si z toho vzali ponaučení.

1 1
možnosti
JT

Věřím, že lidi jsme a pomůžeme, někdo finančně, jiný fyzicky, to se dotýká nás všech. Je to u nás a něco podobného se může stát kdekoliv a kdykoliv komukoliv z nás. Taková událost si zaslouží naši spoluúčast a hlavně pomocV Minimum je DMS, ta je také nejrychlejší (genius ten, který ji vymyslel)

0 0
možnosti
Foto

Pane Hewlite, (pocházím z hodonínského kraje), lidé nedaleko od nás prožívají apokalypsu, hrůzu - přicházejí o veškerý svůj majetek, o domy, které si s velkým úsilím pořídili, obávají se o zdraví, o život svůj, svých dětí a příbuzných - a my se tady hamndrkujeme kdo z těch našich politiků je lepší, který nám osobně bude lépe vyhovovat. Senátoři, namísto aby se starali o to, na co byli tito údajně moudří mužové zvolení, největší zájem mají o odstranění presidenta, který se nechová podle jejich představ - ale podle vlastní hlavy. Ach jo. Kdyby mohli, snad by ho odstranili i fyzicky? Jako by se tito šediví "kmeti" nemohli dočkat příštích voleb. Nedivme se proto, že slovo politik" a parlamentář začínáme, my občané, vnímat jako nadávku. (V Hodoníně mám blízké příbuzné, proto o tom píši Ta včerejší apokalypsa se mě dotýká osobně. :-/

4 4
možnosti
Foto

No já pevně (a asi i dost naivně) věřím, že by se té vládě mohlo konečně poprvé něco vyřešit rychle, bez nesmyslů, jež předvádí celou dobu vládnutí, a hlavně efektivně.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
OU
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik