Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J31i53ř97í 79F19o79g13e57l

28. 10. 2020 16:33

A to nařízení jste viděl kde??

A, mimochdem, vůbec se nedivím, že jste single....

0 4
možnosti
PH

Ale, pane Fogele, že bychom si trochu zatrolili. Proč ne, je svátek, dáme si to - tak pojďme do toho.

Občane, kde to žijete, kde si myslíte, že žijete. Je krizový stav a já slova pana premiéra už automaticky beru jako nařízení. On to s námi myslí dobře. Člověče, on to myslí dobře i s Vámi, a Vy na něj takhle. No to je povedené. To se to nedaří - to se člověk nediví. Oni si asi myslej, že tohle všechno je jako sranda králíkům. No jistě, proč by si to nemysleli, no jistě. Už mě to na mou duši žádná legrace.

A druhá část:

Často se setkávám s lidmi, které já sice neznám, ale oni o mně vědí úplně všechno. Není to nic zvláštního, jsou tací lidé. Možná jsou tací, kteří mají nějaké vyšší nadání, sílu, schopnosti. Prostě jsou něčím víc, než jsem já - všechno je možné. Akorát se divím, proč takovou sílu nepoužívají líp, proč mi třeba neporadí, abych nebyl takový, jaký podle nich jsem - proč mě tak trápí. Já nevěřím, že by se síla objevila u někoho, kdo by ji zneužíval, to by nešlo.

Dobře, lidé s takovou silou mohou být smutní - protože právě vědí všechno,a to je docela zlo. Ale mají pak dvě varianty: Za prvé se nechat za svoje chopnosti velebit. Založit sektu, která je kolikrát výdělečnější než kdejaká neziskovka. Být někým, být oblažován, být zaléván lidskou touhou po poznání těch druhých, být světlem v jejich životě, být spasitelem.

Nebo druhá varianta - léčba. Netřeba se stydět. Každý má slabší chvíle, a ne zase každý je zase takahle neunese. Netřeba si klást otázku - proč já? - je třeba se zeptat - proč ne? Zuklopentixol, Olanzapin, Aripiprazol - tihle vám to vysvětlí. Nesmíte se bát. Důležité je o tom mluvit. Vnímat sám sebe jako jedince, který umí být na sebe hodný, hlavně na sebe, a nehledat chyby na jiných. IUmět obejmout sám sebe, mít se rád, neřešit otázky, co byly, co bolí - ony mají bolet, ale nemají trápit.

Vy to zvládnete.

Hezký večer

4 0
možnosti
JF

J25i67ř13í 59F97o38g83e85l

28. 10. 2020 18:27

A to nařízení je kde? Prostě plácáte.

Ale je zbytečné se asi ptát, když vidím, že máte takové zkušenosti s jakýmisi léky.

0 0
možnosti
LV

Plácá, pane Fogle, plácá. Ale docela hezky, nemyslíte?

0 0
možnosti
PH

Pane Vitho - bloger se musí s podobnými narážkami a nepochopeními vyrovnat. Ostatně jako každý, kdo dělá něco, co druhý ne.

0 0
možnosti
PH

Pane Fogele - pokud jste člověk, který nerozumí ironii, a je jedno z jakého důvodu, nemá cenu se se mnou pouštět do debaty. Nemá, prostě nemá.

Ale je hezké, že jste odpověděl na první část své výtky, ale ne už na tu druhou. Velmi chytře jste zařadil zpátečku, protože víte, že jste u mě přestřelil. Že mě nevyprovokujete k nějakým útokům na vlastní osobu, a což se snažíte v podobných diskuzích velmi často.

Já bych se zeptal, zcela vážně - co vás k tomu vede. Máte pocit osamění, že si potřebujete získávat pozornost na vlastní osobu tímto způsobem? Není to správná cesta, to mi věřte - a není správné v ní ani pokračovat. Bude to pak horší. Už Vám nebude stačit ani ta negativní reakce, a úplně se v tom utopíte - v té nenávisti, která díky tomu ve Vás vznikne.

Hodně štěstí.

1 0
možnosti
JF

J72i30ř92í 70F87o14g80e20l

28. 10. 2020 20:11

Snažíte se. Ale ač dobrý demagog, jste špatný psycholog.

0 0
možnosti
PH

Vaše věty, pane Fogele, jsou čím dál tím kratší. Dva důvody - první, že už víte, že u mě tudy cesta nepovede. Druhý, že čím méně napíšete, tím méně o Vás poznám. Chyba. Vše, co jsem potřeboval vědět, jste už napsal ve třech příspěvcích.

Přeji hezký večer.

0 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik