Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trammasutra se šťastnou sedmičkou? Vtipné R^. Ale k premiérovi. Nejsme ve šťatném a pohádkovém hračkářství. Ať mně neradí, koho mám obejmout a kdo má obejmout mě.

1 0
možnosti

Hračkářství - kupoval jsem něco na pivotéce a přišel mi od nich reklamní mail, který začíná takto: Nejlepší hračkářství pro chlapy již od roku 2006.

Jo, s tím lze souhlasit. :-)

1 0
možnosti

No jo, furt jste v ní, takže je skoro jak manželka, co?

1 0
možnosti

No jo, ale to je jak harém - každou chvilku v nějaký jiný. Si připadám jako kur... Vy víte. A každá to chce jinak. Ještě že jsem na ně školený. Trammasutrou.

0 0
možnosti

J26i59ř94í 97F70o17g89e67l

28. 10. 2020 16:33

A to nařízení jste viděl kde??

A, mimochdem, vůbec se nedivím, že jste single....

0 4
možnosti

Ale, pane Fogele, že bychom si trochu zatrolili. Proč ne, je svátek, dáme si to - tak pojďme do toho.

Občane, kde to žijete, kde si myslíte, že žijete. Je krizový stav a já slova pana premiéra už automaticky beru jako nařízení. On to s námi myslí dobře. Člověče, on to myslí dobře i s Vámi, a Vy na něj takhle. No to je povedené. To se to nedaří - to se člověk nediví. Oni si asi myslej, že tohle všechno je jako sranda králíkům. No jistě, proč by si to nemysleli, no jistě. Už mě to na mou duši žádná legrace.

A druhá část:

Často se setkávám s lidmi, které já sice neznám, ale oni o mně vědí úplně všechno. Není to nic zvláštního, jsou tací lidé. Možná jsou tací, kteří mají nějaké vyšší nadání, sílu, schopnosti. Prostě jsou něčím víc, než jsem já - všechno je možné. Akorát se divím, proč takovou sílu nepoužívají líp, proč mi třeba neporadí, abych nebyl takový, jaký podle nich jsem - proč mě tak trápí. Já nevěřím, že by se síla objevila u někoho, kdo by ji zneužíval, to by nešlo.

Dobře, lidé s takovou silou mohou být smutní - protože právě vědí všechno,a to je docela zlo. Ale mají pak dvě varianty: Za prvé se nechat za svoje chopnosti velebit. Založit sektu, která je kolikrát výdělečnější než kdejaká neziskovka. Být někým, být oblažován, být zaléván lidskou touhou po poznání těch druhých, být světlem v jejich životě, být spasitelem.

Nebo druhá varianta - léčba. Netřeba se stydět. Každý má slabší chvíle, a ne zase každý je zase takahle neunese. Netřeba si klást otázku - proč já? - je třeba se zeptat - proč ne? Zuklopentixol, Olanzapin, Aripiprazol - tihle vám to vysvětlí. Nesmíte se bát. Důležité je o tom mluvit. Vnímat sám sebe jako jedince, který umí být na sebe hodný, hlavně na sebe, a nehledat chyby na jiných. IUmět obejmout sám sebe, mít se rád, neřešit otázky, co byly, co bolí - ony mají bolet, ale nemají trápit.

Vy to zvládnete.

Hezký večer

4 0
možnosti
Foto

I50v79o 54C26i36l94i14c80h

28. 10. 2020 16:28

Manželku jsem už několik let neviděl a nevím jak by se tvářil její současný partner, kdybych ji k nim najednou přijel obejmout ;-D

1 0
možnosti

Tak Vy asi víte, kde ji hledat, ale tu moji bejvalou nedokáže najít ani kriminálka - a že jí hledá.

1 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik