Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J32i75ř15í 52M75a12c98h

27. 2. 2020 16:08

Všechno to je neustále o nějakém kdyby. A živí to jenom novinářské hyeny.

1 0
možnosti

Tak živí to kde koho, kdo na tom umí vydělat, jakýmkoli způsobem

1 0
možnosti

Tu paniku vyvolávají především média, která prakticky 2 měsíce o ničem jiném nemluví. A podařilo se jim dokonale vystrašit část těch, kteří se příliš neřídí vlastním rozumem, a co řeknou v televizi, je pro ně vždycky "svatá pravda".

Je evidentní, že i tato věc je stran médií záměr.

Tím nijak nepodceňuji tuto záležitost, ale zároveň jí také nepřeceňuji.

1 0
možnosti

Tak dle novinářského hesla z minulého století: Dobrá zpráva = nic moc zpráva, špatná zpráva = výborná zpráva.

0 0
možnosti
Foto

Mozna ze ten co nepropada panice je pouze neinformovany ? O tom jak funguje ceske zdravotnictvi, jak funguji RNA viry, jak funguje vyvoj leku/vakciny, atd....

1 3
možnosti

A nebo je to pořád o tom, že lidé se nerozhodují ne podle toho, co je nejpodstatnější, nýbrž podle toho, co se snadněji vyhodnocuje.

0 0
možnosti

No, já mám právě větší strach z paniky než z chripky,

15 0
možnosti

Přesně tak - lidi se ušlapou dřív (či jinak si ublíží), ještě než se ukáže první chřipka s uzlíkem na rameni, aby řekla: "Tak jsem tady!"

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti

Ano, funguje to - a alespoň se vyprázdní sklady. Jak už řekl někdo přede mnou, vydělává se nejvíc na těch nejděsivějších věcech.

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti

Tak toto podepíšu, máte pravdu. Lidé zapomínají, co je pravá hrůza (zase ne že bych jim to přál zažít, ale pamatovat si to můžou), tak hledají náhražky. S tím adrenalinem je to trefné.

2 0
možnosti

Myslím si, že většina lidí se nebojí koronaviru, ale právě té paniky, která způsobí, že budou najednou vymetené obchody, Přitom se není vůbec čeho bát. Když byly v roce 1997 kvůli záplavám několik dní zavřené obchody a nešel elektrický proud (plyn naštěstí ano), nezbylo nám, než zkonzumovat obsah mrazniček dřív, než se jejich obsah zkazí. Vařili jsme a smažili ostošest. Tolik řízků několik dní po sobě jsem od té doby ještě neměl.:-) Nakonec se obnovilo i zásobování pečivem a všechno běželo jako dřív. Všichni to zvládli, a přitom to byla situace, na kterou nebyl nikdo předem připravený.

7 0
možnosti

Záplavy byly zlé. A tam se ukázala neuváženost médií, protože si pamatuju na reportáž z Náplavky, kde redaktor ukazoval trochu vylitou Vltavu a říkal, že tohle je maximum, co se Praze stane. A další den to začalo doopravdy.

2 0
možnosti

Taky se pomalu obávám, kdy příjde ...lékárny připraveny asi nejsou, bo dotaz na roušku a respirátor vykouzlí jen překvapení na tváří, že bych něco takového chtěl. No zatím mě děsila Sabine a dnes nějaký její klon tady řádí taky pěkně, takže nakonec nás skolí dříve padajicí kmen, než viróza....

0 0
možnosti

A když ne viroza, tak něco jiného - já nerad spoileruji, ale nedopadne to dobře. Jednou. Pokud nemáte v rodině Frankensteina :-).

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS