Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Celý článek čekám, kdy už se dovím, co ten ochraptělý člověk kázal - a on nic, jen plácnul, že ho hřeje furer. Ach jo, varovat kvůli něčemu takovému před příchodem nového furera (takhle před Vánoci) - to už je také na diagnozu.;-) Krásné svátky

0 0
možnosti
PH

Víte, já nedávám články jenom tak, já nejsem novinář, spíš vypravěč. Je tam napsáno, co říkal, ale tu celou nitku si musíte rozmotat sama.

0 0
možnosti
Foto

Podle popisu bych odhadl, že je to adept na psychiatrickou péči, vy se spíš kloníte v důsledku k zásahu orgánů činných v trestním řízení (obsluha ho totiž jen tak vyhodit nemůže, může na něj zavolat policajty). Ale nevíme, jestli by mu cokoliv z toho pomohlo. Zoufalé duši se často uleví, když vysloví, co ji žere. A není to sdělení určené uším okolí. Možná se mu uleví a pak zase funguje celkem normálně, možná je to setrvalý stav - pak by ta psychiatrická pomoc byla na místě, ale jako kolemjdoucí nevíte.

Není třeba každého podivína zavírat (ať tam či onam), pokud není nebezpečný sobě nebo okolí. Zlomenou nohu poznáme celkem snadno a umíme ji i léčit a léčeného podle gypsu na končetině taky poznáme. U zlomené duše je toto všechno velmi omezené.

0 0
možnosti
PH

On je rozdíl mezi zlomenou duší a magorem - víte on ten zásah je kolikrát lepší, protože člověk si pak rychleji rozmyslí, jestli třeba, říkám třeba, nezabodne společně se svými slovy do někoho i kudlu - doba se žel stala benevolentní vůči podobným podivínům. Ale on ten článek ani tak nebyl o něm, jako spíš o lhostejnosti lidí kolem.

1 0
možnosti
PH

Snažím se, a ty příběhy mi tak nějak samy lezou do cesty.

1 0
možnosti
SN
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik