Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nečtenější, nejpřekládanější a nejvydávanější knihou na světě je Bible. Čtou ji lidé vzdělaní i nevzdělaní, chudí i bohatí (ti druzí trochu méně), bílí i barevní a nacházejí v ní ponaučení. Stejně tak ji odmítají mnozí vzdělaní i nevzdělaní, chudí i bohatí (ti prví trochu méně), bílí i a možná i barevní.

0 0
možnosti

No jo , jenže Bible, má reklamu už stovky let v hlavním, ale i ve vedlejším vysílacím čase. To máte pak těžký, když tou knihou se ohání každej, že ji chcete taky, podle hesla, kdo nemá Bibli, nejde s námi. Je tedy pravda, že bilboard na Bibli jsem ještě neviděl, ale to přijde.

0 0
možnosti
Foto

Dal jsem karmu, a to jsem možná potrefená husa. Myslím, že ani Hrabal by nenapsal univerzálně úspěšný blog. Já mám s vyvážeností problém. Ne s objektivitou. Ale za tu krátkou dobu, co na blogu jsem, jsem přímou úměrou mezi kvalitou a čteností spíše nenašel.:-)

2 0
možnosti

No tak každej jsme nějakej a člověk se nemůže zavděčit všude. Horší ale je, že o kvalitě Vás informují jiní, tedy tím způsobem, že jiní rozhodnou, co je kvalitní, a co ne. Ale o tom je celá tahle doba.

0 0
možnosti

Blog pro všechny

Blog pro všechny lidi.

Doplňte v diskuzi, po čem prahnete, co se líbí, bez čeho je vás jen půl, bez čeho nejste živí.

Interaktivně.

Aktivně.

Nebo jen tak nudně či jak chcete.

Však to lépe než bloger nehodný, dovedete :)))

Váš korporátní Ježíšek ve spolupráci Satanem Clausem a Dědkem Mrázem t.č. Odpadlíkem na motorových sáních či saních :))))

P.S.: nic jiného než blbosti nesvedu, tedy mě omluvte online i offline ;)

1 0
možnosti
Foto

Mnozí prahnoucí po překročení prahu, natloukli sobě si. A hů, a hů, má drrrrrrrahhá, dej mi víc své pravdy, lásky. Leckomu z obého už slezly. Vlásky;-)

0 0
možnosti

Lze napsat jeden blog pro všechny?

--------------------------------------------------------------

Jde!

Znám blogery, kteří nechávají v diskuzi .... nádherné, to se ti povedlo, do kamene tesat, mluvíš mně z duše, jsi nejlepší, naše parta tě miluje, atd. atd. a ostatní příspěvky mažou.

Takže oponuji a tvrdím že jde!

Snad mě Pavel nesmaže!

:-)

0 0
možnosti

Máznul bych si, ale nejde to. Ach, nejde.

0 0
možnosti
Foto

J27a67n 38P88r70a40ž74á57k

10. 12. 2018 17:09

R^Dobre, pane kolego, ale zapomnel jste na workholiky. Ty nastve pred diskusi uz samotny clanek;-)

0 0
možnosti

Jo vzpominam na jednoho, co v diskuzi psaval: clanek jsem necetl, ale,.....

A nekterym se zde po nem dokonce styska. ;-D

0 0
možnosti
Foto

ještě se nenarodil člověk ten aby se zalíbil lidem všem-ale pokud vám jde o úspěch velmi vděčné téma je kritika feministek, genderových aktivistek nebo pouze jen úspěšných emancipovaných a nezávislých žen-pokud jsou Pražandy a singl žijící vysokoškolačky tím lépe-naopak zcela nežádoucí je kritika církví, sobeckých nevěrných a hloupých mužů, anebo mužů všeobecně, politiky Izraele, Moravy, maloměšťáků, rasistů, a chraň vás Bůh pochybovat o existenci boží nebo poukázat na nelogické rozpory v Bibli-pokud se tímto budete řídit, nemusíte být ani stručný a úspěch ve formě spousty plusů vás nemine;-)

0 0
možnosti
Foto

P14e30t70r 65O83m28e95l21k97a

10. 12. 2018 19:39

Moravu není ani za co kritizovat.;-D

0 0
možnosti
Foto

P75e61t45r 11O77m21e10l79k85a

10. 12. 2018 13:20

Tady na blogu platí, že největšího zájmu se těší blogy politické. Pokud byste chtěl, aby hodně čtenářů četlo i něco jiného, musíte je něčím lapit a hlavně to napsat tak, aby se to pak dobře četlo. A co se týče těch bodů, tedy karmy, tak na to je jeden lék. Zkuste si spočítat u těch tisíci lidmi navštívených článků, kolik čtenářů dalo karmu. I u karmy výšky 47 je to relativně malé číslo. Karma je takové malá finta na autory. Kdyby se "laikovalo", tak by mnozí nevěřili vlastním očím.

1 0
možnosti

Tak kdo tu není týden, ví, odkud vítr fouká. Ale jde o to, že kolikrát ani lidi nechtějí číst nic jiného. A jak jsem napsal, je to proto, že chtějí být naštváni. To víte, fialky kvetou jen z jara.

3 0
možnosti
Foto

;-) Lze jistě napsat/,,zplodit" víc než jeden, ba až všechny blogy pro více, než pro jednoho. Čtenáře/,,konzumenta". Ovšem i zde platí ono, není na světě blogger ten, který zavděčil by se všem:-)

1 0
možnosti

To zní jako skoro z Bible. Že bychom sepsali něco takovýho a dali na modlení.

3 0
možnosti
Foto

Napsat skutečně vyvážený blog není snadné. Takový blog by totiž musel být zdravě kritický vůči dvojce Zeman + Babiš a zároveň oba jmenované adorovat. Musel by se jasně vymezit vůči zpravodajství České televize a zároveň toto zpravodajství ocenit. Vyzdvihnout odborné znalosti Miroslava Kalouska a zároveň ho co nejvíce pohanit. A to je jen začátek.

3 0
možnosti

Už jen tento začátek mě dostatečně vyděsil.

5 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik