Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdysi jsem měl zvonek z tramvaje namontovaný ve starém Wartburgu a bylo to fakt super! Nikdo mi tam nikdy nevskočil ani nevjel:))

0 0
možnosti

Taky jsem se s podobným modelem před mnoha lety setkal. V Modřanech. Já tramvaj, na vedlejší auto - a oba jsme zvonili jako o život.

0 0
možnosti
Foto

Pavle, doufám, že už spíte a jste připraven na zítřek. Prý si ve čtyři ráno přivstane nový pražský radní pro dopravu a půjde pozdravit pražské tramvajáky. Zajímalo by mě, zda tramvajáci tuto akci ocení a věřím, že někdo z nich napíše o této akci hezký blog. Asi to bude na vás, protože ta vaše kolegyně, co vypadala jako muž, se nám z blogu jaksi vytratila...

0 0
možnosti

A víte, že nic nevím? Ani vidu, ani slechu, ani jedno avízo. To on asi půjde na Pankrác, ta je nejblíž centru. Pozdraví se, pokecá, popije automatové kávy - tam na Pankráci se mu bude líbit. Tam jsou takoví loajální řidiči. Oni se taky s námi Hloubětíňáky moc nebaví, páč nás mají za šašky. Takže se obávám, blog nebude - pokud nezaskočí odpoledne na moji dvacet čtyřku, to mohli dát řeč.

0 0
možnosti
Foto

Mám velkou představivost,a takhle u večeře číst Váš blog nebyl nejlepší nápad;-D

Ale dobře napsanéR^

2 0
možnosti

Takové naturalistické, že? Pro příště holt pravidlo - Hewlita k jídlu ne. A před spaním už vůbec ne. Ale díky, že jste to skousla.

0 0
možnosti

Kdysi, při návratu z Bulharska náš vlak v noci v Maďarsku najel do stáda krav a pak jsme tam tvrdli strašně hodin, než Maďaři seškrábali svíčkovou z podvozků.

(Nejsem cynik, ale je to už řada let a tak mi za tu dobu otrnulo, ale tehdy to byl děs.)

0 0
možnosti

Pokud se o tom jenom mluví, je to sranda. Skutečnost je horší. Já to viděl. A tím, jak jsou lidi míň a míň ukáznění, bude podobných nehod přibývat. A zbytečných nehod.

0 0
možnosti

To je taky nápad, mordovat se s tramvají!

To už je lepší počkat si někde na medvěda, kterej zdrhá :)))

1 0
možnosti

Že jo, a má hlad. I když ta tramvaj je zase rychlejší, avšak taky ne stoprocentní. Někdy člověk sice vyleze po kouskách, ale vyleze.

0 0
možnosti

Hádala jsem se s šalinářem kvůli zvonění a to pořádně. Cestující měli škodolibou radost a hádku si užívali. Zklamali jsme je, když jsem na další zastávce vystoupila a s úsměvem zamávala. Šalinář byl můj kamarád. Přeji Vám pohodu v šalině i mimo ni.

3 0
možnosti

Ááááá, divadelní představení, a proč ne. I když taky lidi občas (no více) nesnáší, když si z nich někdo dělá legraci. Jsem taky kdysi dělal divadýlko, když jsem oznámení výluky veršoval, a dostal jsem vynadáno, že se umělecky povyšuju nad prostý lid.

4 0
možnosti
Foto

Po přečtení Tvého článku si budu o to více dávat bacha, Pavle.

Karma - pěkné a čtivé. R^

1 0
možnosti

Pokud změní článek chování alespoň jednoho člověka (ne že by to byla celková výhra, bonus, spíš pátá ve Sportce), alespoň jednoho člověka zachrání. Možná. Ale i tak díky.

0 0
možnosti
Foto

J16a38n 83P26r22a14ž43á80k

21. 11. 2018 12:01

R^Trocha drsnější osvěty nikdy neškodí:-)

2 0
možnosti

Viďte, a šlo by to ještě drsněji, a popisněji. No uvidíme, podle stavu nehodovosti, jestli přitvrdím.

1 0
možnosti

Tak snad si z Vás vezmou příklad i někteří kolegové co číhaj např. na Bělohorské a Břevnovské až se souběžné auto bude chtít otočit přes koleje a nezazvoněj a nezazvoněj:-(;-)

0 0
možnosti

To ani tak nejsou číhači, jako spíš kolegové s krátkou praxí - a nic nedejte na to, že jim je třeba padesát, může být u podniku teprve měsíc. To jsou ještě ti, co čekají, že i druzí budou dodržovat obecná ustanovení. Chyba. Dneska zvonit u rozjezdu daleko dýl a častěji než třeba před pěti lety.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS