Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, trošku se zpožděnímR^;-)

0 0
možnosti
PH

A já se zpožděním děkuji.

0 0
možnosti
ES

E37v30a 28S35á86d16e39c96k36á

17. 11. 2018 17:56

Asi s troškou do mlýna. Dnešní blog jednička s hvězdičkou! R^V

3 0
možnosti
PH

A já Vám děkuju.

0 0
možnosti

Pavle, to je slovo do pranice! (Palec nahoru!)

K p.s. taky se toho obávám.

2 0
možnosti
PH

No slovo do pranice, spíš jsem tam už do té pranice jen nastavil hubu pro další ránu.

3 0
možnosti
Foto

Jsou vidět, jsou slyšet, mají obrovský prostor v médiích. Tady na blogu se sdružují do party, která místo argumentů používá jen osobní útoky. Když jim premiér chce cosi vysvětlit před sněmovnou (kde jsou zakázány demonstrace, ovšem policie nekoná, neb by mohla být obviněna z útoku na pokojné protestující), hází po něm odpadky. Nesnáší oslovení kavárník, ovšem velice často používají slova koblihář, intelektuálně zaostalý apod. Nelíbí se jim výsledky demokratických voleb, tak zmanipulovaně křičí na Václaváku a opakují to, co jim někdo předříkává z mikrofonu. Pak se jako spasitelé objeví Němcová s Kalouskem.

Dle mého názoru by předčasné volby byly super. Už to jednou na Babiše zkusili s dehonestací, on naopak posílil. Tentokrát by zřejmě vyhrál s daleko více procenty, většina lidí se pár křiklouny zmást nedá.

Souhlas tím, že tato vláda je úspěšná, ale kavárníkům se to nelíbí. Skvělý polský spisovatel Slawomir Mrozek to v jedné povídce popsal asi takto:

Nepřítel pochválil svému odpůrci boty. Ten v tom viděl pochopitelně nepřátelský čin a začal nosit dřeváky. Nepřítel ho ale zase pochválil, že nosit dřeváky je zdravé. Odpůrce tedy začal chodit bos, měl špinavé nohy a tentokrát ho nepřítel za to sepsul. Svět byl opět v pořádku, nepřítel konečně nechválil...

3 2
možnosti
PH

Dobrý den, hádám, že se tady na Vás zase dost lidí sesype. Takoví Ti chytří, takoví Ti demokraté. Ale už si na to taky zvykám.

2 0
možnosti

Ne, pane Hewlite, to si myslím nikdo neplatí. Ale jinak souhlas. Musel bych sem dát a dávat znovu a znovu, co je to skupinové chování. Ten, kdo ty květiny hodil do koše je skutečně demokrat.

Víte, koukl jsem se na tv. A viděl dva projevy - šéfa studentů nějakého Zimu a rektora, senátora Mikuláše Beka. A docela jsem zíral. Mladej kluk oslavoval svátek, Mikuláš Bek jen politikařil. Že bude mít mladej študák vkus a rektor a senátor nikoli - to je pro mne hodně překvapivé, Mikuláš Bek také hodil ty konkrétní kytky do koše.

2 0
možnosti
PH

Je to o názoru, já si myslím, že když někdo třeba tiskne plakáty, jak říkám třeba, musí někdo tahat nitkami. Ale to se v téhle zemi dělalo od nepaměti - je to jen boj o moc, nic víc.

1 0
možnosti
ND

Nekteri lide nechteji vzit na vedomi vysledky voleb. Jenze tam kde je demoktacie, tam by meli, i kdyz se jim to nelibi. Klidne at se oponenti na namestich sdruzuji a volaji co by chteli, ale jakymkoliv napadanim tu vetsinu co volila jak volila tu demokracii potlacuji a chteli by urcovat jako mensina co je spravne a timto volby a demokracii chteji potlacit.

Nekdy se bojim napsat co si myslim, ale zatim to prekonavam, protoze fanatici se jeste preci jen drzi pri zemi...

2 1
možnosti
PH

No já se už nebojím a vidíte, jak to vypadá, už se na mě v diskuzi slítli. Škoda že tihle lidé nekomentují i jiné mé články.

4 0
možnosti
VV

Jak na clanek reagovat? Vzdy bylo v tomto state se za koho stydet. A jinak to samozrejme nebylo ani v jinych statech.

1 0
možnosti
PH

spíš jde o počet těch, za kterých se stydět. Když jich je málo, tak to jde - ale jak ten počte vzrůstá, je to horší.

2 0
možnosti
AT

S čím s vámi dnes souhlasím je fakt, že lidé jsou hloupí a ovlivnitelní. A když jim někdo nakuká, že na růstu důchodů a platů má zásluhu zejména současná vláda nebo dokonce jenom jeden člověk v ní, bez výhrad uvěří.

3 1
možnosti
PH

Sledujte chvíli, nebo spíš poslouchejte důchodce, co říkají, co pamatují - uslyšíte zajímavé věci - třeba uslyšíte i něco o životě. A i o změnách.

1 1
možnosti
AT

Admini vás za ten původní článek skřípli? To je škoda. Protože to co chybí v tomto opraveném by spoustu lidí pobavilo a možná by si poopravili mínění o vás. Protože naznačit, že snad Kalousek platí demonstranty aby ničili kytice u památníků je výrok týdne.

2 0
možnosti
PH

No někdo platit musí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik