Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrej článekR^ Osobně virtuální svět za ,,rodinu" neberu. Že kdys tramvajáci, tedy pražští, bývali až rodinou, to jsem poznal, a nejednou. Jak je to dnes, to nemohu posoudit. Co se blogů týká, vyskytuje se tu kde co i kde kdo;-) Co se tzv.(!) DISKUZÍ TÝKÁ, tam to bývá často také ,,chutˇovka". Že mnohým ,,tvůrcům" až dochází a vlhne prach, i to je zde velice znát. A pak se vedou ,,polemiky" blogerů s blogery, a už to ,,jede". O,,takydiskutérech" pak často škoda slov;-)

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, že se nikdo nepozastaví nad na prvním pohled viditelným faktem. Pan Abelovský si čas od času "postěžuje", jak administrace "nadržuje" v článcích paní Holotové, která, dle jeho názoru" uráží kde koho včetně politiků...a na druhou stranu si zase "stěžuje" paní Holotová, jak administrace "nadržuje" panu Abelovskému :) Tak komu tedy administrace nadržuje, kdo je ta "správná" strana? Prostě je to stále jedno a to samé ... pokud je článek posouzený, že nepřekročil Kodex blogera, bez ohledu na to, co si myslíme o autorovi nebo myšlenkách v článku, zůstává na hlavní straně. A je jedno, zda kritizuje islám, křesťanství, články pana Abelovského nebo paní Holotové nebo přihodí odstavec o kritice administrace. Když ovšem například někdo nechce pochopit, že si nelze dělat reklamu na vlastní aktivity pomocí zdroje, je jednodušší říct, že si na něj administrace zasedla. Když někdo několikrát porušil kodex blogera, byl varován a přesto udělal totéž a na pár dnů byl jeho blog mimu hlavní stranu, pak mu bylo vyhověno, blog navrácen s podmínkou, že další porušení už bude bez "pardonu", on jde zase za hranici pravidel a přesto je mu ještě jednou sděleno, že takto ne jenom proto, aby znova porušil výslovně mu sdělenou zásadu následující týden...ano, pak je jednodušší prohlašovat, že je pronásledován, než se zabývat sebereflexí :) Ještě úsměvnější je, když autor článku, jehož kontroverzní názory visely dokonce na titulce, protože službu konající admin se rozhodl z mnoha důvodů tento článek poutat, si stěžuje, že je určený administrací pro své články a názory na "odstřel"...tohle už fakt pobaví :)

6 0
možnosti
PH

Šéfové, to je jiná liga. Myslím si, že ti taky vědí své, a snaží se i tak býti profesionály. Znám tu blogery, kteří tu a tam do diskuze napíšou a podotknou, co jsou admini zač, když mu ten a ten článek nedali na zeď. Jak jsem napsal níže, já nikdy ze strany redakce tlak necítil - ze strany kolegů už ano. A rovněž i můj článek mířil do těchto řad, třebaže jeho účinek bude pramalý a mnozí nad ním mávnou rukou a někde jinde napíší, co jsem to za vola.

2 0
možnosti
VF

Ono je někdy těžké nereagovat na to, když si Vás kolega bloger nebo kolegyně blogerka bere do úst a zesměšňují, nebo když z články vyvodí něco, co v něm ani nebylo a pak to píšou stále dokola v každé diskuti i pod články jiných blogerů, které jsou o něčem úplně jiném.

Také se ale učím na některé kolegy už nereagovat, protože je to ztráta času,

Za těch deset let se toho na iDNESu hodně změnilo a ne vše k dobrému.

Díky za článek.

8 0
možnosti
PH

Znám, moc dobře znám, a tak jsem si řekl, že tu ignoraci vydržím, i kdyby psali už skutečné prasárny - což se snad nestane.

1 0
možnosti
MS

Klany a frakce jsou všude, proč by tedy nebyly na blogu? Nebo snad očekáváte, že se pan Vodvářka bude poplácávat s panem Petříkem? :-P

0 0
možnosti
PH

To neočekávám, ale naivně bych očekával jinde, že se k sobě diskutéři budou chovat slušně.

5 0
možnosti
Foto

Díky za tento blog, ostrůvek naděje, že lidé preferují slušnost a respekt a dokáží být v životě pokorní....

4 0
možnosti
PH

Ostrůvek ano, malý, hezký, takový atol - jenže i tomu hrozí, že ho oceán překryje, spláchne, až se vody zvednou a přiženou s tsunami.

0 0
možnosti
Foto

Doufám, Pavle, že tě to neurazí, ale zítra cca v devět hodin vyjde článek o blogerech, kteří jsou předurčeni k trestu smrti. Je to hraniční a asi to redakce stáhne. Měj se hezky a doufám, že k trestu smrti nedojde.

1 0
možnosti
PH

Neurazí - spíš mám jen pocit, že by si tu moji blogerskou smrt přála skupinka jiných blogerů či diskutérů, poněvadž z jiných stran já osobně nějaké negativní tlaky necítím.

2 0
možnosti
Foto

R^karma a naprostý souhlas-také už na některé diskutéry vůbec nereaguji protože se jen snaží vyprovokovat, uráží a zesměšňují ale nic konkrétní k tématu nejsou schopni vyprodukovat:-/

1 0
možnosti
PH

Tak je trochu smutné, když na článek někdo reaguje podle hesla, je mi jedno, o co jde, ale kdo ho napsal. Většina blogerů nejsou literární či novinářští profesionálové, píšou si pro radost, případně z jiných důvodů - a i když napíšou něco, no... (no prostě pro někoho hovadinu), není důvod je hned osočovat, nota bene je hned ponižovat.

8 0
možnosti
Foto

Pavle, nezlob se, ale budu ti tykat, protože ať chceš, nebo ne, spadli jsme bůhvíproč do společného pytle. Ty máš svoje názory, já mám svoje, buďto se shodneme, anebo ne. Napíšeš mi do diskuze, nebo já tobě, tečka. Ale abychom se vzájemně uráželi, k tomu nikdo z nás neklesl. Blogerská rodinka škobrtla v tom, že ta menší, ale o to hlasitější skupinka podporovaná adminy, si na nás stále více vyskakuje. A chtěla by nás umlčet, Se koukni, co se děje pod mým posledním blogem, respektive co píše jakýsi Béreš. Ten (a jemu podobní vlkové), by nás za protektorátu či v padesátých letech odsoudili k trestu smrti. Zaplať pánbů za tu demokracii, jen nevím, zda bys byl pověšen touto smečkou dříve, než já. Co myslíš?

4 1
možnosti
JS

Drobné (nezávislé) pozorování - jste se svými "vlky" jako zrcadla. Máte výkyvy k jedné či druhé straně...

Pokud se navzájem přestanete zrcadlit, nastane klid "zbraní".

Vnímáte, co tím chci říct?

3 1
možnosti
JS

I v nejvíc nejvlastnějších rodinách, se najdou militantní frakce... jsou rozdělovači, spojovači a neutrálové. Tak to chodí, Pavle a Vy z toho nemějte trauma ani si to neberte osobně. Nemohou za to, že neumí a nebo nechtějí být jiní :)

1 0
možnosti
PH

Tak: Byl bych asi divný, když nebral osobně, co je přímo mířeno proti mně, výslovně - ale rozumím Vám. Není to na trauma, spíš mě to mrzí, že jsme se dostali až sem a nedokážeme komunikovat přiměřeně. Někdy mám pocit, jako bychom trénovali do politiky k pultíku.

4 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik