Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A52n69n32a 64Č25e62r11n52á

20. 7. 2018 10:50

Komunisté vraždili vždycky, když se dostali k moci. Napříč časem i světadíly.

Lenin, Mao, Gottwald, Allende, Mandela.

To vám nestačí? :-/

2 0
možnosti

Mě stačí vidět tvář Skály nebo Semelové a otvírá se mi kufr. A když promluví, tak nůž v kapse.

3 0
možnosti

Tak už proboha těm soudruhům věřte. To je moto tohoto příspěvku.

Vážený pane tihle dnešní soudruzi májí stále za cíl komunismus dle marxistického učení, veřejně to na svých shromážděních hlásají. Protože tenhle experiment jsme si už prožili a po 40. letech jejich hrůzovlády se nemůžeme z ekonomického a morálního úpadku stále vyhrabat, nevidím důvod si to zopakovat. To se přesně stane, pokud se dostanou k moci. Na tom nic nemění ani vaše snaha vykreslit Bratrstvo kočičí pracky jako přeměněné na Rychlé šípy.

1 0
možnosti

Tohle musí být za peníze, na blbost je to už příliš.

0 0
možnosti

P27e92t77r 36S56k17á96c64e37l

19. 7. 2018 19:26

Lidé se mění, máte pravdu pane autore. Ale idea zůstává, podněcuje některé naivní lidi. Protože stále platí: "Myšlenka si vždy utržila ostudu, když se uchýlila od záměru". Tohle heslo si pamatuji, viselo ve vstupu jedné budovy před 45 lety. Takže potvrdilo se, že myšlenka socialismu v současném světě se velmi uchýlila od záměru, přesto jí jako vábničce určitá vrstva populace věří a/nebo alespoň jí dává ve volbách hlas. Změna názvu strany již dříve by možná přinesla úspěch, ale pokud taková strana bude slibovat stejné cíle, není šance. Připomínám: V Kotli na Nově dostal s.Grebeníček dotaz, kde na světě úspěšně funguje systém vládnutí, který oni slibují. Odpověděl se sklopenou hlavou:"Bohužel nikde". Pokud tohle někomu nestačí, je to marné, je to marné.

2 0
možnosti

Bohužel článek se točí okolo jedné zásadní nepravdy (nepochopení). Současní komunisté jsou bohužel více méně ti samí, co před třiceti lety. Oni se k té ideologii a věcem, které se tu čtyřicet let děly opravdu aktivně hlásí!

Sem tam sice prohlásí, že si jsou vědomi, že se staly chyby, ale Gotwalda i ostatní hájí. Nikdy se od minulé éry nedistancovali (a měli nesčetné příležitosti), naopak vždy hovořili o odkazu KSČ.

Kdyby se, jak se autor mylně domnívá, hlásili jen k myšlenkám z doby první republiky, pak by měl pravdu (a změna názvu, která by se odstřihla od polityky ČSSR by jen prospěla). Bohužel to o dnešní KSČM neplatí. Takové "nové komunisty" lze najít třeba mezi Zelenými nebo možná v nějakém ultralevém křídle ČSSD.

2 0
možnosti

Na názvu až tak nezáleží. Chování komunisty může mít i člen jiné strany, anebo nestraník. Bohužel za 40 let se to téměř stalo zvykem.

1 0
možnosti

Přesně jak píše pan Cee - diktaturu komunismu pomalu ale jistě nahrazuje diktatura menšin (zvláště pak některých).

1 2
možnosti

Antikarma, autor je hlupec... a podle toho, jak reaguje, hlupcem zůstane...

5 4
možnosti

No pokud někdo napíše do diskuze tento komentář bez vysvětlení, lze si vzpomenout na Foresta Gumpa a napsat: Pro hlupáka každý hloupý.

10 0
možnosti

V reakci na tento blog lze napsat je jediné. Jen hlupák se spálí dvakrát o stejná kamna.

5 0
možnosti

Přesně tak.

A proto už voliči odmítli dál dokola volit jen ty přátele starých pořádků, kdy malí zloději přišli do vězení a ti velcí do novin.

A tak to naházeli Babišovi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik