Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sama jsem poměrně vášnivou cyklistkou, ale patřím k těm starým a neperspektivním, kteří raději vyhledávají osamělé lesní cesty. často sebou mám psa, ploužím se tedy tak, abych si ho neuhnala. berou mě mory, když bez varování profrčí kolem jeden či pár vedle sebe rychlostí převelikou, bez varování, bez úvahy, že pes se může rozběhnout a já zabočit a nevím o nich. ještě horší je, když stejně bez varování profrčí kolem malých dětí nebo kočárku na chodníku. zlaté zvonky. i když mně taky huba neupadne, když volám: "nelekejte se, jen vás objedu". představa, že mi celý svět dá přednost, je mi u těchto lidí nepochopitelná. a nejedná se jen o mladé a ve městě. myslím, že by byla na místě cílená osvěta a velké postihy. mým známým před lety takový mentálně zakřiknutý srazil syna, který byl hospitalizovaný v nemocnici, k omluvě ani vyrovnání, k ničemu se neměl, ještě byl sprostý a když ho žalovali, odpověděl protižalobou o zničené kolo. narozdíl od těchto lidí zůstává rozum stát

0 0
možnosti

Přesně, cyklisti vadí na silnici autům, v terénu turistům, cyklostezky nejsou nic moc, a když ano, je to označená silnice, proto navrhuji zakázat. Dále mě štvou lidé s brýlemi, protože pakliže je nemají tak nevidí a to je taky nebezpeční pro všechny, navrhuji zakázat. Důchodci chodí pomalu a překáží, navrhuji zakázat. Jestli jsem na někoho zapomněl, navrhuji také zakázat. No prostě zakažme vše a budeme se mít jak v EU.

4 0
možnosti

Oni tak nějak celkově lidi vadí lidem - a lidi vadí lidem daleko víc než dřív, kdy si jen tak překáželi. Lidi už nemají lidi rádi. Dřiv lidi jiný lidi považovali za spojence, dneska už za nepřátele v čemkoli. No a EU to dorazila.

2 0
možnosti

I39v12o 14U74r88b79á41n43e55k

13. 6. 2018 12:45

Jen drobné postřehy z druhého největšího města v republice. Očima hlavně chodce, jen minimálně jako řidiče automobilu. Takže: jízda po chodníku, jízda přes přechod určený pouze pro chodce, jízda na červenou, jízda v protisměru v zákazu, jízda s mobilem nebo se svačinkou v ruce, jízda po tramvajovém páse...zapomněl jsem na nšco? Jo! Jízda s rukama za zády když není zrovna vhodné počasí, a to na velmi frekventované silnici...a určitě jsem na něco zapomněl. Takže milí cyklisté...běžte někam!!! Nemám vás rád. Rv

5 2
možnosti

Ještě sluchátka.

0 0
možnosti
Foto

Díky tomu, že jezdím městem po chodníku minimalizuji, aby se ze mne stal dárce orgánů

0 5
možnosti

Prostě cyklista v městském provozu je bez diskusí sebevrah.

1 3
možnosti

Automobilista je ovšem pro městský provoz přínos;-D

4 0
možnosti

jako cyklista se vyhybam tomu, abych jezdil na jedne komunikaci s auty. Jenze obcas neni zbyti, protoze na chodnik spravne nesmim (a priznam se, ze pokud mam na vyber prazdny chodnik nebo vypadovku plnou aut, tak chodnik vyhraje) a cyklostezek moc neni.

6 0
možnosti

No vidíte - na silnici vás nechtějí, na chodníku taky, stezky nejsou. Aby se toho ještě nechytila nějaká neziskovka.

0 0
možnosti

No rádo se stalo, rád i po smrti pomůžu druhým. Jenom s těmi játry moc nepočítejte, neboť jezdím zpravidla ožralý, tak asi nebudou použitelná. Ale zase o to dřív budou ostatní orgány k dispozici.

3 0
možnosti

Tak játra si škrtáme, ale srdíčko a plíce v richtiku, ne? Business je možno vidět za vším. A transplantace postupují mílovými kroky. Třeba máte použitelné jiné části těla. Pohodlný zadek na sezení.

2 0
možnosti

Síla někdy je, co skutečně vidím na ulici, jaká kouzla cyklisté dělají.

4 0
možnosti
Foto

Je to ještě horší, protože když se jejich plus minus sedmdesátikilové tělo potká s tunovým osobákem, moc použitelného "materiálu" se nenajde, co s utrženou ledvinou, natrženými nebo silně krvácejícími vnitřnostmi? Výsledkem je tak maximálně zničený život řidiče osobáku, roky soudů, hypotéka v háji, manželství v háji. Takže už zbývá jen ocenit odvahu, s jakou se vrhají do střetu s váhově nesrovnatelnými předměty. Přetlačovat auto vážící tunu a více nebo dokonce přetlačovat kolos jakým je tramvaj už si vyžaduje velké potlačení pudu sebezáchovy. ;-D

2 1
možnosti

Tak tramvaj toho tolik neřeší, po ní moc nezbývá - ale někdy se stane, že i z toho osobáčku něco zbude. Trošičku. Nemusí pršet, stačí když kape. I tělíčko bez hlavičky a hlavička bez těla může udělat radost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik