Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hezký a optimistický. A jistě i pravdivý. R^ Díky.

0 0
možnosti

Jistě že pravdivé - ve všem. Kdo něvří, ať si sežene dítě a jde si na mě zamávat.

0 0
možnosti

:-) tohle Pavle, pište. To Vám jdeR^

0 0
možnosti

Myslíte - a to jste ještě nečetla věci, kde píšu, kde někdo lidem ubližuje. Je smutný, že to zatím u různých porot soutěží vede víc než něco hezkého a milého.

0 0
možnosti

Připomněl jsi mi svým blogem film Pošli to dál. Jsi filmový fajnšmekr, takže ho jistě znáš. Ano i malá věc, úsměv nebo dobrý skutek by mohl změnit svět, což?R^

0 0
možnosti

To já to posílám na všechny strany, to ty víš, akorát je blbý, že to lidi nechápou. Lidi maj tendenci dobrý skutek vracet. Ne že chtějí, ale oni se cítí zavázánia nijak netuší, že to děláš jen tak, aby světu bylo líp. Tohle potrvá dlouho, než to pochopí.

0 0
možnosti
Foto

Včera jsem byla za mámou v nemocnici na JIP. Tam se život trochu zastaví a sestřička na plášti malinkou ceduličku se slovy "usměj se na mne" Sama se usmívala a já ji říkám, že by to měla mít napsané velkými písmy, aby to viděli všichni. Na světě je hned líp. Za blog karmu.R^V

0 0
možnosti

Ono to dělá divy. My Češi se nesmějeme. Protože máme takový ten pocit, že když se smějeme, tak se tomu druhýmu vlastně vysmíváme. Ani nevím, kde jsme to vzali. Jestli je to ve vodě, co pijeme, nebo sedíme na nějakým meteoritu. Ale úsměvu se i tak strašně bojíme.

0 0
možnosti
Foto

R^ průsery jsou od toho aby si člověk lépe vychutnal období, kdy se nic nedějeR^;-)

karma

0 0
možnosti

Máte pravdu, ale někdy je ta sada opravdu dlouhá, že ani to štěstí nevnímáte a berete ho jen jako ironii. Se taky říká, že když chcete rozesmát Boha, řekněte mu svoje plány do budoucna. Ta období se dají vychutnat různě, třeba v krytu při čekání na další pohromu. Přeji hezký sváteční den.

0 0
možnosti

Když se objevím ve frontě trafiky pro své Sparty - jsem dožrán zdržováním, sázením tiketů. Jako bonmotář, veřejně pravím - Co je to štěstí ? Je to loterijní a pak to opravdové, lidské ! Proč si je zde pošetile kupujete a sami nevyprodukujete ? Tam pak patří i to dítě. Vrcholná hodnota všeho, v podstatě smysl základu bytí. K tomu patří i výkon práce. Slovy, mého moudrého rodiče - Kterákoliv, smysluplná činnost, pak dobrá jest ! Od chirurga po zametání veřejného prostoru. Cokoliv pak synu děláš, provozuj řádně ! Sloučením všeho, se pak dostaví ten pocit naplnění a radosti. Vše, pak nabývá skutečného smyslu - pocit štěstí se dostaví. Mává se pak radostněji ... Ale na to všechno jste již, milý autore blogu přišel, píšete o tom. Nu dobrá, tramvaj za milion miliard již máte - Co bude s dítětem ? ... :-)

0 0
možnosti

Tak dítě? No víte, dítě to je někdy dřív než na nové šaty. A co bych to přkrašloval. Nějak chybí druhá polovička. Zatím se sbírám z toho posledního vztahu a zatím se rozkoukávám. Z dálky a dalekohledem. K bojišti se zatím přibližovat nebudu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik