Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pavle, co k tomu dodat. Snad něco pozitivního. Mám teď možnost trošku nakouknout pod pokličku toho tramvajáckého života a nejen jeho. Není jednoduchý a tak přeji , aby na zastávkách bylo vidět i úsměvy.R^

0 0
možnosti
PH

A zrovna byl. Na konečný. Přišel nějaký pán a hledal batoh, co zapomněl v jiné tramvaji, a byl moc rád, že jsem se mu věnoval a společně začali řešit, aby se k němu vrátil. Nevím přesně, jak to dopadlo, ale když odcházel (po telefonech), dával palec nahoru a usmíval se. Takže úsměvy jsou a jsem za ně rád. I když zase na druhou stranu, byl dneska zavřený Václavák (do šesti) a to moc lásky a pochopení mezi dildmi nevyvolalo.

1 0
možnosti
Foto

Napsal jste jak vnímáte současnou situaci mezi lidmi - a upřímně. Díky, souhlasím s Vámi. Již delší dobu jsou "naštvaní" a žijí v jakési tenzi nejen pasažéři v pražských tramvajích, ale i jinde. A možná velké procento občanů České republiky. Dá se to částečně zdůvodnit neuspořádanými vztahy v zemi, ale možná i zvyšujícím se napětím ve světě. A také obavou, že se bude situace zhoršovat - tak, jak se stupňuje napětí mezi světovými velmocemi na Východě a Západě. Uvidíme, co nám rok 2018 přinese - ale věřím přece jen , že zvítězí rozum a situace se uklidní... U nás, i ve světě. :-/R^

0 0
možnosti
PH

Taky bych byl rád za změnu, ale jsem realista. Co se zhoršuje několik desítek let, se nespraví za rok, za dva. Bude to dlouhá cesta. Strašně dlouhá. A málokomu se na ni chce.

0 0
možnosti
SN

:-).....Dobře napsáno! Jste dobrý pozorovatel a do jisté míry psycholog. Lidé cítí, že se něco děje. Nemilého. Babiš i Zeman jdou stranou, jedná se o naši budoucnost! Bohužel.....my jsem jen diváci v tomto divadle!

Včera jsem poslouchal hodnocení jedné knihy vydané od poradce Trumpa, který od něj odešel z vlastní vůle, protože se už na toho psychopata nemohl dívat. Pro Trumpa nepříliš lichotivé!

Ale co je Trump? Jen loutka vedená svými loutkovodiči ! R^R^R^

1 2
možnosti
Foto

tak PROČ jej všichni tak obdivovali a slibovali si nové časy.

Vždyť i vy jste mezi ně patřil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik