Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Občanská nespokojenost je na místě a to zejména teď, kdy se prezident této republiky nestydí doporučovat hnutí ANO, aby vládlo buď v koalici, nebo s podporou KSČM a SPD. Ten člověk už nemá žádné zábrany. :-/

7 4
možnosti

Je třeba dát VZDY vědět, pokud je o člověk s něčím nespokojený. Mlčet je jen k dalšímu hromadění nespokojenosti. Je dobře, že se lidé ozvou. Nejsou to ovce.

14 4
možnosti

To je pravda, ale je zajímavé, že podobné věci (jak jsem psal o předsedovi Senátu), lidem nevadí. Lidé ovce jsou, většina z nich není připravena ani vzít svůj život do rukou - a jíní tohle vědí a zneužívají toho.

5 4
možnosti
Foto

Píšete o slušnosti, dobře. Kdyby Babiš byl slušný, tak se pakuje z politiky a k dnešním protestům není důvod.

15 5
možnosti

To si myslíte že když Babiš odejde tak tady bude najednou ráj na zemi ?

11 1
možnosti

Myslím si, milý Pavle, že přes všechny hrbolatosti žijeme v nejlepší možné době. Samozřejmě, že to mělo být ještě lepší, nicméně pár paradoxů ! Nic užitečnějšího k proměně kapitalismu tak neprospělo - Jako VŘSR. Vyprofilování sociálně tržní - svobodné společnosti. Nic nás tak determinovaně nepoškodilo, jako r. 1948, kde místo sociální společnosti jsme tupě budovali socialismus. ÚV KSČ, následně s ČSSD přispěli k situaci, že výprodej NH pro silnějšího, cizího investora byl skvěle připraven ! Dnes ,oprávněně můžeme kritizovat odliv dividend za vlastníkem domů. Má na to právo - Investoval, to Komunisté nedělali. Na AKUMULACI KAPITÁLU ZCELA ZAPOMNĚLI - Vytvořili nové slovo - Zadarmo ! Obávám se, že to spravit ani nelze ! V jednotlivostech jistě - Jako celek, nikoliv. Čili porovnávat se se Západem je zcela lichý pohled. Dobrý příklad je Škoda Auto - Atak hranice 40.000 Kč, hezké - ve srovnání s Německem, jistě směšné. Nicméně ty mzdy NIKDY nebudou identické - Ta investice by ztratila zcela svůj význam a doma by byla sociálně neodůvodnitelná ! Pak je sranda, kdy komunisté přicházejí s programem, že budou napravovat to co zdemolovali, ČSSD budou chtít zdaňovat ty, které sami pozvali do různých zón a pak ten Majsrštyk, kdy se postaví do čela demonstrací za nebohé mzdy - Učitelů, školníků, kuchařinek ap. - Jejímiž jsou oni sami zaměstnavateli ! ... Přesto říkám - Žít se dá - doba dobrá ... :-)

5 1
možnosti

Já jsem nepsal, že žijeme ve špatné době, pokud to z článku je cítit, tak se omlouvám - psal jsem o tom, jak by mohlo přijít "to líp".

3 1
možnosti

"This country, with it's institutions, belongs to the people who

inhabit it. Whenever they shall grow weary of the existing

government, they can exercise their constitutional right of

amending it, or their revolutionary right to dismember or

overthrow it."

Abraham Lincoln

1 1
možnosti

Tak někteří z tohoto chytli pouze jméno na konci. Prosím, jsme pořád v Česku, věřím, že napsat spíše přeloženou verzi by nečinil problém. Překladač je na h.....

3 2
možnosti

Představa některých diskutujících i blogera - stejná životní úroveň jako v Německu, byť po téměř 30 letech od vítězství "pracujícího lidu" nad "tyranem" je naivní. Možná s nostalgií vzpomínáme na plánovité vyrovnávání českých zemí s chudým Slovenskem. Kapitalismus je boj a naše možnosti nebyly nic moc i kdyby transformace probíhala lépe a méně se kradlo. Má Španělsko, Portugalsko ale i Itálie německou úroveň?

2 0
možnosti
Foto

Ještě takový podotek. Demonstruje se za ČT, proti Babišovi a vůbec proti všemu jen s tou výjimkou, že kdyby například řidiči MHD na dobu demonstrace vyhlásili stávku za své platy, tak by to od těch "demokratů" asi pěkně schytali...

8 7
možnosti

Na celém tom vzedmutí nevole mi vadí, že ti naštvaní v ulicích vědí kdo Ne. Měli by také nabídnout alternativu, kdo JO. To zatím nezaznělo a zdá se, že demokraté na náměstích v tomto tápou. Nabízející se jména Fiala, Bělobrádek, Farský, či chápavě přitakávající Gazdík, tak k tomu se neodváží, byli by k smíchu. Říci, že tudy cesta nevede a nedodat kudy dál, je dobrý tak na přešlapování na místě.

13 5
možnosti

I18v16o 60B14o80u25š78e

9. 4. 2018 22:00

To jako žr ta kritika není správně konstruktivní?;-D

3 0
možnosti
Foto

Vyhraj voľby a rob si čo chceš. Kľudne si môžeš vládnuť aj ako trestne stíhaný, ktorému vlastne ani volení zástupcovia voličov nedali dôveru a tiež nie so schopný zostaviť vládu. Tak nejako by to malo fungovať? :-)

5 0
možnosti

Copak, copak? Babiš,inu ale, Babiš, copak inu, Zeman.

Všem, kdo souhlasí se součaným stavem (kdykoliv a kdekoliv) vadí projevy nesouhlasu. Jedno zda v tisku, televizi, na náměstích, na vysokých školách. Možná proto, že jsou ve své spokojenosti slepí. Že ve svém klidu ztratili cit pro změnu k (výrazně) horšímu.

Demonstrací se báli sověti, jako nacisté, komunisté jako zemanovci, babišovci jako kdysi klausovci. Normální.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS