Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vskutku nádhernej popisek k fotce:-)

0 0
možnosti
PH

Připouštím, že fotka není lepší, nebylo tam k hnutí, ale tak název alespoň odpovídá.

0 0
možnosti
MB

Moc hezky jste to napsal ... karma aR^

1 0
možnosti
PH

A já Vám děkuji.

0 0
možnosti
Foto

R^pěkný zážitek-věneček bych si dala až bych brečela, ale blíží se plavková sezóna tak nic a panu režisérovi věnuju jen vzpomínku

0 0
možnosti
PH

A jen si dejte, ale jen jeden, bez rakvičky, ono to půjde. Žádnej strach. K čemu by život byl, kdyby člověk pořád musel myslet jenom na to špatný, co mu přinese zase to dobrý.

0 0
možnosti
MV

dva venecky a dve rakvicky - nejak se k tomu remeslu clovek musi prokousat!

diky za fajnovou vzpominku na pana Herze!

1 0
možnosti
PH

Dal jsem si jen věneček - na vzpomínku. Snad se dožiju večeře.

1 0
možnosti
MB

Juraj Herz, je borec- Úmyslně píšu v čase přítomném a platí i v čase budoucím ! Pokud se ještě přidá i borec druhý - Rudolf Hrušínský, který ve Spalovači - Zcela sugestivně odříká asi 75% veškerého mluveného slova ! (Nechápu, jak se to množství dá naučit). Neomylně dobrou ruku měl mistr u Panny a Netvora. Tam se objevil další řemeslník ! Mladý, Petr Hapka - Titulní varhany . Ta úděsná hrůza podbarvení, nu horor ! :-) A celoživotní úsměvná připomínka, (fakt) - Když vidím sedět vránu - havrana. Opatrně se dívám, zda se podezřele nějak neslétávají ! To je již z jiného sudu, takové Psycho, od Sira Alfreda Hitchcocka ... :-)

2 0
možnosti
PH

Panna a netvor - áááách. Ta scéna, jak Studenkovou omamují vínem a něčem v něm a objevují se okolo malí démoni a pak ji ukládají na postel, a je to, jako by ji spuštěli s rakví do hrobu. Tohle se skutečně v českém filmu už dlouho nevidělo.

1 0
možnosti
Foto

Díky za zajímavou vzpomínku na pana režizéra, pana Juraje Herze - on byl MISTREM ve svém oboru - i když se sám považoval jen za řemeslníka. R^

1 0
možnosti
PH

To byl, vlastně je, málokdo se k němu v jeho žánru přiblíží.

0 0
možnosti
Foto

Juraj Herz byl skvělým režisérem.

2 0
možnosti
PH

Pořád je, akorát nic nového již nenatočí.

0 0
možnosti
DS

Hezké, Pavle, děkuji R^. Taky mne ťalo a zasmutnila jsem si, když jsem četla dnes titulek o jeho úmrtí. Ještě jednou díky. Byl to mistr, ač se považoval za řemeslníka...v úplně nejhorším byl mistrnným řemeslníkem V

4 0
možnosti
PH

Jak se říká, když ses narodil, ty jsi plakal a ostatní se smáli - pracuj a žij tak, aby plakali, až ty budeš umírat. U pana Herze se to vyplnilo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik