Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel, či bohudík se musí každý posunout sám za sebe. Jak říká pan Jílek. Jo, jo....:-)R^

0 0
možnosti

Demonstrovat a zpívat naši hymnu je jedna stránka, ale jsou zde svobodné volby. V nich je potřeba dát neschopným chlapcům výpověď a to se neděje. Stále v TV koukáme na stejné tváře, posloucháme stejné sliby. A skutky nepřicházejí, přijít by měla nová generace. Oni myslí a jednají jinak, líp...R^

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

A já Vám děkuju.

0 0
možnosti

Jste poctivec - poeta. Na tento stát, děláte 50% svého produktivního života. Bez ohledu střídajících se garnitur - on je pořád stejný ! Líný číšník, který roznáší podměrečná a teplá piva. Při kritice se ozve - A co jako ? Kouření jsem již zrušil, uvažuji o dalším zdražení, regulacích a tempo mám docela dobré ... Na stát je možno pohlížet dvojím způsobem - Blahodárce - nebo lapka. Toto považuji za základ dělení. Jiný pohled bude mít důchodce - jiný OSVČ - podobně pak mladý člověk :-)

1 1
možnosti

S tím postivcem a poetou máte pravdu. Vždycky na ten svět koukám poetičtěji, než je. A proto jsem pouze ten tramvaják, nic víc. A ani víc nechci, protože se právě bojím, že bych právě tu poetiku ztratil. A stal se pouze tím rozmrzelým občanem.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS