Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D72a48v28i45d 39V54l38k

7. 3. 2018 11:50

Ale ono je to vzteknutí se na síti vlastně léčivé.Zandáváte si a nebijete pak ženu a děti. Prostě všeho s mírou Pavle.

1 0
možnosti

A tak spíš to člověka nase.e, když vidí, kdo a jak mu tam káže. A pak to ještě nas... ještě víc, když si uvědomí, že tohle bude po nás planetu dědit.

1 0
možnosti

Urážky se holt staly víc než tím kořením života a celá společnost je taková, no, prostě sprostá. A vůbec jí to nevadí. Lidi mluví sprostě, myslí sprostě, a budoucnost taky vidí jako jednu velkou nadávku.

0 0
možnosti

Tak to abych se stal taky statečným diskutérem:-)

Ale opravdu....

V diskusi asi není divu, že jste napadán a většina příspěvků je vůči článku negativní. Já osobně také reaguji především na články s kterými nesouhlasím. Asi i proto, že zde mám co napsat, narozdíl od článke, se kterým souhlasím, kde není co dodávat (mohu maximálně diskutovat s odpůrci).

A anonymita? Ta je zásadní, neboť narozdíl od hospody, je vše na internetu určitým způsobem zaznamenáváno a uchováváno a volně komukili přísupné. Což může způsobit problémy v současnosti i v budoucnu.

A co se týče češtiny? Sám vím o tom, že napíšu sem tam chybu (asi i proto, že narozdíl od většiny ostatních mi to nepodtrhává chyby ;-) ). Pro smysl celého sdělení to nemá význam a velmi často se stává, že místo věcné argumentace/diskuse se oponent točí na tom, že tam je špatně pravopisně to a to. Z článku plyne, že jste to i vy a tak není divu, že v následné diskusi jste se bavili a "hádali" o něčem jiném, než o podstatě problému :)

1 0
možnosti

Tak tomu poslednímu Vašemu ostavci, sám jsem v textu udělal chybu, schválně, aby bylo vidět, že to vidím s tím patentem na rozum stejně - a s těmi odstavci nad tím. Máte pravdu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik