Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J75a90k58u64b 32M37a10c79h

28. 11. 2016 8:28

Kdy už ti rozumní z romské komunity pochopí, že jsou jen odrazový můstek pro žravé a nenasytné tzv. ne - ziskovky. Ty nepomáhají, nezlepšují, jen žvaní o údajné diskriminaci a dobře z ní žijí. Chtěl bych raději napsat cikánské komunity. Pomáhám léta dvěma rodinám, kde se míchají geny rozumné s geny kriminálně-nerozumnými . Ale všichni tvrdí, že jsou po generace cikáni a úměle vytvořený název je vlastně urážka.

Děláme stejnou chybu jako při pokusu o export humanismu a demokracie mezi Araby. Zde je jasná paralera. Ti rozumní si tu lepší budoucnost hledají sami, ti nerozumní o ní nestojí a berou nás jako slabochy.

A umístění "Ortelu" je názor z davu. A to je dobře.

0 0
možnosti
PH

Oni to nepochopí, nebo to nechtějí chápat. Oni jenom vidí ty drobky, co z toho jsou. A na to slyší. Je to jako na vojně s prvním cigárem pro mazáka - když dá ucho poprvé, mazák u ž k ěnmu bude chodit pořád, a běda jestli nedostane.

0 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem si článek pana blogera bratra pana šéfredaktora. Vidím to tak, že podobně jako na přelomu ticíciletí běžela telvizní reklama na Hospodářské noviny se sloganem "Vidíme byznys za vším," tak tento pan bloger by si mohl napsat své životní motto "Vidím nacismus za vším." A aby se obhájil, vytvořil imaginární "židyromygaye," které v jeho naivním pojetí každý, kdo není zhnusen výsledkem skupiny Ortel, k smrti nenávidí. Pan bloger ve své infantilní naivitě patrně předpokládá, že v zemích, kde mají vládu pod palcem muslimové se svou šaríou, je to pro jeho "židyromygaye" ráj na světě.

2 0
možnosti
PH

Tak u pana Bangy bych se spíš nedivil, kdyby tohle neměl dopředu připravené. Není hloupý člověk, a tak musel vědět, že se Ortel umístí. Byl by frajer, kdyby tohle v podobném duchu napsal před slavíky a vůbec tam nešel.

0 0
možnosti
Foto

přečtěte si to vlákno ještě jednou celé.

Možná pochopíte, co jsem chtěl říci.

0 1
možnosti
PH

Já to četl několikrát, a taky to, co jste pak psal.

1 0
možnosti
AM

Karma. Btw, podle mého úspěch Ortelu není dán ani tak antipatií k romům, ale jde o protest proti tzv. "sluníčkářům", kteří se obyčejné lidi snaží umlčet. Ta rozumnější část romské komunity jistě chápe, že spojení s těmito aktivisty jim dobudoucna spíš uškodí, naopak by jim pomohlo podpořit většinovou společnost, protože neomarxizmus může ohrozit i jejich způsob života, stejně jako ten náš. Neomarxisté se snaží romy uplatit, ale kdyby v jejich vesnicích začaly "úřadovat" šaría-hlídky, tak by se jim to jistě moc nelíbilo. Však až do loňského slavíka nebylo o Ortelu téměř slyšet, to je nepřímý důkaz mé hypotézy.

8 1
možnosti
PH

ano, nebylo slyšet, nebylo potřeba, byl vybrán, aby se národu ukázalo, jak jsou jako národ hloupí, že jsou všichni do jednoho v národě náckové, vytáhnul se fašismus, Hitler, a už to jelo - zaslechl jsem i názor, že to je umělejší víc, než bychom si představovali.

5 1
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik