Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a90n 71P37a12l43l69a35s

1. 10. 2016 21:59

Dobrý večer, u nás se po 20. hodině nastupuje předními dvěřmi kvůli kontrole jízdních dokladů. Vždycky řidiče pozdravím a nejsem zdaleka sám. Vás opravdu v Praze nezdraví?

0 0
možnosti

Od té doby, co musejí být řidiči povinně hermeticky uzavření, opravdu nebývá zvykem zdravit zatmavané plexisklo řidičovy kabiny. A neříkejte, že ve vašem městě řidič v té tmě a rychlosti na ty jízdní doklady vidí. Tu kontrolu jen předstírá - jako ve všech městech, kde mají ten nástup předními dveřmi.

0 0
možnosti

S tramvajákama jen dobré zkušenosti,horši je to s tramvajemi. Magistrát by se měl občas měl projet v těch,kde se nedá uličkou projít natož vystoupit,aby veděl co nakupuje.

0 0
možnosti

Tak víte, jak to chodí - blahu cestujících je navýšen zcela jiný zájem.

0 0
možnosti
Foto

H38a23n45a 44V74l16k94o79v25á

20. 9. 2016 14:31

Víte, Pavle, mám pro Vás pochopení - můj otec pro DPmB pracoval od řidiče přes automechanika, mistra až po manažerskou funkci...Musím říct, že přestože ho mám velmi ráda, vždy jsem ho považovala za trošku suchara, co si stížnosti (zejména na své podřízené) příliš bere. A nutno dodat, že byl přísný, ale spravedlivý.

Myslím, že Vy si ty stížnosti taky příliš berete...

Pokud Vám upustí ventil to, že někomu ironicky odpovíte, jen houšť - srandy není nikdy dost. Pokud Vám to ale vrtá hlavou nadále, můžu Vám jako uživatel MHD i jako řidič doporučit: nechte to plavat. Blbce nepředěláte, pouze se můžete na jejich účet pobavit...

3 0
možnosti

To máte pravdu, nechat to být - ale pořád je tam taková ta hořká pachuť, že musíte za někoho, kdo udělal chybu, na koberečk, a ta stížnost v papírech zůstane, i když jste v tom nevinně.

0 0
možnosti

P63e72t98r 56K55m39í83n87e19k

20. 9. 2016 14:15

Za blog karma a Vám respekt, dělat řidiče je vskutku náročná a nevděčná práce. Pro případ, že byste se rozhodl tu odpověď přece jen odeslat, tak jen technická poznámka: Zákon o pomluvě neexistuje, existuje však trestný čin (konkrétně přečin) pomluvy podle § 184 trestního zákoníku. :-)

2 0
možnosti

Ha, zase jsem chytřejší, děkuji - ale opravovat to nebudu, musím si uvědomit, že chyby dělám a mají být vidět, pro příště.

0 0
možnosti
Foto

No... musi to byt narocne ...

0 0
možnosti

:-) za mě máte obdiv, jak vy, tak kolegové v autobusech, jezdím MHD denně a já bych na to nervy neměla.. A odpověď vašeho táty, mě rozsekala R^ A musím si na vás dát pozor ;-)

2 0
možnosti

Pozor dávat nemusíte, já nejsem zlej, uniformy jsou anonymní, jeden jako druhej.

0 0
možnosti

Máte těžkou práci. Já jsem vždycky chtěl řídit tramvaj, ale vadili by ty lidi, což je v hromadné dopravě problém. A i když člověk nemá noční, tak se stejně každý den setká s nějakým psychopatem, sebevědomým blbem nebo s osobou, která by patřila vyloučit z přepravy, jenže má se člověk nechat přizabít... Pro řidiče tramvají je škoda, že zmizeli průvodčí, ti to vyřídili ve voze a řidič měl klid.

4 0
možnosti

Taky jsme o tom přemýšlel, o průvodčích, ale nešlo by to, z mnoha důvodů - linky jsou přeplněné, ani by se tam nehnul, leda že by seděl na svém místě za pultíkem. Ale co by nešlo, jsou lidé. Ta agresivita od sedmdesátých let, kdy průvodčí z tramvají zmizeli, narostla a hádám, že by to nedopadlo dobře, kdyby po někom, kdo nechce, platit, žádal jízdné. Oni lidi (někteří) vědí, že se jim nic nestane. Policie respekt nemá ( ne svojí vinou), a nikdo jiný pořádek chránit nebude. My nejsme země Batmanů a Supermanů, aby se na to někdo našel. Lidi mají chuť, je to v nich, ale bojí se proto, že kdyby něco, tak je nikdo nepodrží.

1 0
možnosti
Foto

A jel jste teda na to Ostrčilovo náměstí nebo jste nejel na to Ostrčilovo náměstí (přecházím mlčením, že nevím, co ani kde je Ostrčilovo náměstí)?

1 0
možnosti

No jel - ale on chtěl na Vosmičkov míní.

0 0
možnosti

To je taky zajímavé, to nám před lety pouštěli na školeních, jak by to taky mohlo jednou s námi dopadnou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik